jasminko VIR 1751 Napisano Februar 17 I N S T R U K T O R, 1255 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ali otišlo mi ono dugmence za uključivanje na ZUMO 390 LM. Jednostavno se zdrobilo iz čista mira. Ima li to negde da se kupi ? Neki servis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6571 Napisano Februar 17 Nemanja Stojanović, 1804 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam na internetu model za Zumo 350, izgleda ovako Evo ga i link za sam projekat. Ako hoćeš mogu da ga odštampam pa da probaš dal ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1751 Napisano Februar 17 I N S T R U K T O R, 1255 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, liči baš. Ovo je kao od neke gume jer treba da malo ulegne da bi onaj dole okrugi pipak pritisnuo prekidač za paljenje. Ako ti nije problem odštampaj pa da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6571 Napisano Februar 18 Nemanja Stojanović, 1804 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Odštampao crni (PLA) i beli (PETG). Oba su savitljiva, samo je PETG savitljiviji. Svakako uzmeš oba pa probaš Čekaju te, javi se kad ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1751 Napisano Februar 18 I N S T R U K T O R, 1255 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ajde, ako nije problem, da se možda vidimo sutra pole 15 h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...