Mr_Wolf 3147 Napisano juče u 13:38 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Usled prodaje motora sam skroz zaboravio da mi stoji ova kamera. Dakle u pitanju je DJI Osmo Action 4, nova, nekorišćena, neotpakovana. Dobijena je kao nagrada pa ne bih davao garanciju, ali sam 90% siguran da ne bi bilo problema oko ostvarivanja iste. Koliko vidim na KP ih daju za 210€, znači da je moja cena za forum 170€. Tu sam za sva pitanja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8907 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 2415 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam , ali mi je bitna i garancija . Kako mislis 90% si siguran da me bi bio problem ? Imas racun ? Mislis da ako se nesto ne daj Boze desi , da ce ti racun dati taj sto ti je poklonio ? Daj da preciziramo malo taj momenat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 234 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena! Promenio pre 23 sati član Djomla_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3147 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Zainteresovan sam , ali mi je bitna i garancija . Kako mislis 90% si siguran da me bi bio problem ? Imas racun ? Mislis da ako se nesto ne daj Boze desi , da ce ti racun dati taj sto ti je poklonio ? Daj da preciziramo malo taj momenat Nemam račun, dobijena je na poklon od Temu-a. Moje iskustvo sa DJI garancijom je da se sve ostvaruje online. Tako je bar bilo oko odbeglog drona i zato mislim da ne bi bilo problema, ali ne mogu da garantujem. Promenio pre 22 sati član Mr_Wolf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 400 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko nije javio pre mene da je 100% siguran evo ja dajem 170 jura i 99 din kazem zeni da sam dobio na Temu i onda cu smeti i da je unesem u kucu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3147 Napisano pre 21 sati Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko kolega se već javilo pa zaključavam temu. Ako kojim slučajem ne dogovorimo, otvoriću ponovo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...