Vujka 1135 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 242 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto u vezi nesrece kod Kovina gde je poginuo motociklista. Brat me je zvao, i eno sedi vec par sati u koloni ceka da puste saobracaj. Kako mi je rekao u blizini Gaja kod kovina. Promenio pre 2 sati član Vujka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1123 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan To je vest iz 2022. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1135 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 242 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja pogresio link, nisam obracao paznju, ali vozac motocikla je poginuo u mestu Gaj kod Kovina. Siguran sam da brat ne ceka 4 godine u koloni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1123 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma rekoh, mozda nije u pitanju motociklista, al jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1135 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 242 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ma motociklista 100 posto, brat mi rece da je udario u opel astru G, zena bila u autu i kako mu saobracajac rekao u teskom je stanju. A on je odleteo u njivu pored puta. Sacuvaj Boze Izvinjavam se na pogresnom linku. Neverovatna slucajnost da na vesti iz 2022 bas bude motociklista, opel astra i Gaj kod kovina. Link je obrisan. Jos jednom se izvinjavam Promenio pre 2 sati član Vujka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...