momirn 0 Napisano Sreda u 20:15 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, samo da pitam da li ima neko ovaj motor, i kako se pokazao? I da li mi se isplati kupovati kao prvi motor, a tražim chopper cruiser, nešto na tu foruHvala Sent from my SM-A546E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4724 Napisano Četvrtak u 04:55 Drug član, 2942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, momirn je napisao: Cao ljudi, samo da pitam da li ima neko ovaj motor, i kako se pokazao? I da li mi se isplati kupovati kao prvi motor, a tražim chopper cruiser, nešto na tu foru Hvala Sent from my SM-A546E using Tapatalk Zonseen je bio kod nas na trištu neke 2008 do 2010 godine, posle toga ne, iskreno ne ynam kako su se pokazali tad...nisu mi bili nešto na oko ok. Mislim da ti je pametnija stvar ako gledaš kinu da pogledaš Benda brend. Imaju ok kruzere sa manjim kubikažama...Autopromet ih drži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...