Darko Mihajlovic 8877 Napisano Nedelja u 11:52 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Satelis je napisao: Dabom Bog ti zdravlje dao ! 'fala Vi lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8877 Napisano Nedelja u 13:31 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego , Dare @Satelis , sad mi ubaci i rovca vezano za ovo sto si napisao kompresor za duvanje guma i to.. Na svojim putovanjima metnem ovaj kompresorcic , mali je i zgodan.. on ima bas ovo za upaljac kako je kod mene na tabli... Nikad mi, fala Bogu, nije trebalo , ali ako nekad zatreba , smem li njega da ubodem tu ? Gledam , na njegovoj kutiji ne pise nista .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17536 Napisano Nedelja u 17:49 Integrisan, 9720 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U tvoje sokoćalo ne, nije pametno.... teško da bi osigurač izdržao. To je potrošač za 20-30A osigurač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8877 Napisano Nedelja u 17:55 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Jebem mu... To bi onda valjalo onda da ide na aku, nesto da se prepravi .. A tu onda dolazimo do novog problema - aku nije "na izvolte" ... Ubicu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4968 Napisano Nedelja u 18:37 Svrati cesto, 3991 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Nego , Dare @Satelis , sad mi ubaci i rovca vezano za ovo sto si napisao kompresor za duvanje guma i to.. Na svojim putovanjima metnem ovaj kompresorcic , mali je i zgodan.. on ima bas ovo za upaljac kako je kod mene na tabli... Nikad mi, fala Bogu, nije trebalo , ali ako nekad zatreba , smem li njega da ubodem tu ? Gledam , na njegovoj kutiji ne pise nista .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 463 Napisano Nedelja u 21:10 Zainteresovan, 378 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi osigurac od 20a ( zuti ), Ako bas zapne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8877 Napisano juče u 15:58 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hm .. Posle onog ECU-a , vise oko struje ne pipam nista ...zovem Dareta da ga pitam koju klemu prvo skidam sa aku , a kamo li nesto sam Elem... Ako se desi da pomocu ovo SAE konektora premestim navigaciju na snabdevanje struje sa aku , i ovaj upaljac gore ostane slobodan , sme li se to onda , da se izvadi osigurac od 10A i stavi od 15A , i kad ne daj Boze vrisne guma , da mogu je napumpam sa ovim kompresorcicem ? ( Jasno mi je da je neki maleni japanac tamo metnuo osigurac od 10A , ali ono... ) Frustrirajuce je saznanje da sam na tri , cetiri voznje nosio kompresor koji je bio neupotrebljiv ! Zapravo, ja bih verovatno probao da dopumpam gumu , a onda bi iskocio osigurac , a onda bi mi i navigacija postala neupotrebljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2199 Napisano juče u 16:54 Drug član, 1636 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hm .. Posle onog ECU-a , vise oko struje ne pipam nista ...zovem Dareta da ga pitam koju klemu prvo skidam sa aku , a kamo li nesto sam Elem... Ako se desi da pomocu ovo SAE konektora premestim navigaciju na snabdevanje struje sa aku , i ovaj upaljac gore ostane slobodan , sme li se to onda , da se izvadi osigurac od 10A i stavi od 15A , i kad ne daj Boze vrisne guma , da mogu je napumpam sa ovim kompresorcicem ? ( Jasno mi je da je neki maleni japanac tamo metnuo osigurac od 10A , ali ono... ) Frustrirajuce je saznanje da sam na tri , cetiri voznje nosio kompresor koji je bio neupotrebljiv ! Zapravo, ja bih verovatno probao da dopumpam gumu , a onda bi iskocio osigurac , a onda bi mi i navigacija postala neupotrebljiva Nije džabe stavljen taj osigurač od 10A jer verovatno instalacija ne bi izdržala većeg potrošača.Bolje ti je da za kompresor ide jača instalacija od akumulatora.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8877 Napisano juče u 17:21 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da da...pa evo resenja bre !! Navi ostavim ovako kako je .. Ovaj SAE konektor zakacim za aku. Kompresor - secnem kleme i napravim zenski deo SAE . Kad zatreba - kompresorce ide na aku i svi srecni i vuk sit i tu su sve ovce ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...