Jump to content

Moto Zajednica

Konektori za akumulator , sa osiguracem

Recommended Posts

• Ne silazi, 2408 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

Nego , Dare @Satelis , sad mi ubaci i rovca vezano za ovo sto si napisao kompresor za duvanje guma i to..

Na svojim putovanjima metnem ovaj kompresorcic , mali je i zgodan.. on ima bas ovo za upaljac kako je kod mene na tabli...

Nikad mi, fala Bogu, nije trebalo , ali ako nekad zatreba , smem li njega da ubodem tu ? Gledam , na njegovoj kutiji ne pise nista ..

IMG20260201142725.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9720 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

U tvoje sokoćalo ne, nije pametno.... teško da bi osigurač izdržao.

To je potrošač za 20-30A osigurač.

• Svrati cesto, 3991 postova
Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

Nego , Dare @Satelis , sad mi ubaci i rovca vezano za ovo sto si napisao kompresor za duvanje guma i to..

Na svojim putovanjima metnem ovaj kompresorcic , mali je i zgodan.. on ima bas ovo za upaljac kako je kod mene na tabli...

Nikad mi, fala Bogu, nije trebalo , ali ako nekad zatreba , smem li njega da ubodem tu ? Gledam , na njegovoj kutiji ne pise nista ..

IMG20260201142725.jpg

Bez naslova.png

• Hvala 1

Hm .. 

Posle onog ECU-a , vise oko struje ne pipam nista ...zovem Dareta da ga pitam koju klemu prvo skidam sa aku , a kamo li nesto sam 😂😂😂

Elem... Ako se desi da pomocu ovo SAE konektora premestim navigaciju na snabdevanje struje sa aku , i ovaj upaljac gore ostane slobodan , sme li se to onda , da se izvadi osigurac od 10A i stavi od 15A , i kad ne daj Boze vrisne guma , da mogu je napumpam sa ovim kompresorcicem ? ( Jasno mi je da je neki maleni japanac tamo metnuo osigurac od 10A , ali ono... :) )

Frustrirajuce je saznanje da sam na tri , cetiri voznje nosio kompresor koji je bio neupotrebljiv ! Zapravo, ja bih verovatno probao da dopumpam gumu , a onda bi iskocio osigurac , a onda bi mi i navigacija postala neupotrebljiva :)

• Drug član, 1636 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Hm .. 
Posle onog ECU-a , vise oko struje ne pipam nista ...zovem Dareta da ga pitam koju klemu prvo skidam sa aku , a kamo li nesto sam

Elem... Ako se desi da pomocu ovo SAE konektora premestim navigaciju na snabdevanje struje sa aku , i ovaj upaljac gore ostane slobodan , sme li se to onda , da se izvadi osigurac od 10A i stavi od 15A , i kad ne daj Boze vrisne guma , da mogu je napumpam sa ovim kompresorcicem ? ( Jasno mi je da je neki maleni japanac tamo metnuo osigurac od 10A , ali ono... )

Frustrirajuce je saznanje da sam na tri , cetiri voznje nosio kompresor koji je bio neupotrebljiv ! Zapravo, ja bih verovatno probao da dopumpam gumu , a onda bi iskocio osigurac , a onda bi mi i navigacija postala neupotrebljiva
Nije džabe stavljen taj osigurač od 10A jer verovatno instalacija ne bi izdržala većeg potrošača.
Bolje ti je da za kompresor ide jača instalacija od akumulatora.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Podržavam 1

Da da...pa evo resenja bre !!

Navi ostavim ovako kako je ..

Ovaj SAE konektor zakacim za aku. 

Kompresor - secnem kleme i napravim zenski deo SAE . Kad zatreba - kompresorce ide na aku i svi srecni i vuk sit i tu su sve ovce !

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja