Đape ZM 22 Napisano juče u 12:06 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam se vraćao sa skijanja dokolicu vožnje sam razbijao razmišljanjem kako bi bilo vrh da dve pasije spojim u jednu (avan)turu. Pošto u Austriji ima glečera koji su aktivni u maju nesto mi je u glavi da uzmem nedelju dana odmora i da napravim jednu turu pa sam ovako planirao: 1. dan BG - Trebinje 460 km 2. dan Trebinje - Split 250 km 3. Dan Split - Rijeka - 380km 4. Dan Rijeka - Fllatach -350 km 5/6 dan - Skijanje Molltaler 7. Dan Flattach –Banja Luka - 560km 8. Dan B.Luka-Sarajevo BG - 500 km Pošto ne znam nekog ko je odradio ovako nešto, značio bi svaki savet, pogotovo što nisam vozio u tom pravcu nikada Okvirno krenuo bih 9. ili 16. Maja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1349 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Zainteresovan, 332 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja za 4. dan, (autoput samo od Rijeke do SLO granice), jel tako? Dakle Rijeka - GP Jelšane - Ilirska Bistrica - Postojna - Vrhnika - Ljubljana - Medvode - Kranj - Radovljica - Jesenice - Kranjska Gora - GP Korensko sedlo- Villach - Spittal an der Drau...Posle Spittala samo pratis za Grosglockner, obeleženo tablom, koju može i Ray Charles da uoči. Promenio pre 8 sati član Tedybear Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đape ZM 22 Napisano pre 19 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže na dobrim savetima. Mene neka navigacija ovako vodi od Rijeke do Fllatach Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1349 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 332 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Đape ZM je napisao: Hvala druže na dobrim savetima. Mene neka navigacija ovako vodi od Rijeke do Fllatach Još bolje. Prelaziš Kras, čitavu dolinu Soče, Vršič, i od Villacha dalje isto.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...