Jump to content

Moto Zajednica

Polovna Peda pro xt 250 2019 godiste ili pro xt 125

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svima, zanima me da li biste mi preporucili pomenute modele? Najvise me brine dostupnost delova. Imam 18 i na leto bih uzeo neka od ta 2 modela, za nove modele nemam novca, a ne zelim zbog toga da se obavezujem nekim ratama i slicno. Koristio bih samo za gradsku voznju, ucenje voznje i mehanike. Hvala svima undapred.11790454c8e660231d381a94951feed4.jpg668aec4bf57b79059eead00cea861965.jpg

Sent from my SM-A256B using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1960 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3

Polovnu Pedu ne bih preporučio, ok je kao nov motor, uz ogradu da je i dalje Peda. Ako već moraš, između ta dva, uzeo bih 250.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Podržavam 1

• U prolazu, 4 postova

Takodje i mene zanima isto, s tim sto ja planiram da kupim novog pedu 2025 125 kubika, ali dosta je malo informacija kao i yt snimaka da bi se zakljucilo nesto o njima... Po tekstovima jedni ih hvale drugi se zale... Na oglasima se prodaju na 4.000 dok se neki prodaju sa 17.000+ ... Ko zna sta je zapravo istina i zbog cega je to tako... Mene da izvoza 10.000 - 20.000 i ja cu biti zadovoljan za taj novac... Posle cu uzeti nekog kineza ponovo i vozim dalje, ili nesto bolje ako nalati u 125 kubika a da nije naked.

• Drug član, 1622 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Pozdrav svima, zanima me da li biste mi preporucili pomenute modele? Najvise me brine dostupnost delova. Imam 18 i na leto bih uzeo neka od ta 2 modela, za nove modele nemam novca, a ne zelim zbog toga da se obavezujem nekim ratama i slicno. Koristio bih samo za gradsku voznju, ucenje voznje i mehanike. Hvala svima undapred.11790454c8e660231d381a94951feed4.jpg668aec4bf57b79059eead00cea861965.jpg

Pravo u centar, odličan izbor, naučićeš da voziš a bogami i da popravljaš mehaniku i elektriku.
Kažu da je Peda dosta kvarljiva, samo dno kineskih motora, trebaju im stalne intervencije i popravke što je idealno za učenje mehanike!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Drug član, 1708 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
pre 10 minuta, vidakn je napisao:

Kažu da je Peda dosta kvarljiva

Bravo. Kazu.

Ja mislim da ce komplet motor da se odradi za 150e. Koja je to mehanika ili elektrika koja ne moze da se zameni za smesne pare kod ovih kineza.

Najveci problem tih motora je sto se ljudi brzo zasite malih kubikaza i traze nesto "jace". 

I molim te, ako kupis takav ili slican od cirka 250ccm, ne stavljaj otvoreni izduv. Pa to mi cepa bubne opne kad prodje  😁

• Drug član, 1622 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Pa eto, strava motorče za nekog ko želi jeftino da nauči da vozi a i popravlja kad se pokvari.
Ja sam se učio na Tomosima, lako se pokvari, jeftino popravi, usput naučiš svašta o mehanici.
Odlučan izbor!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Ne silazi, 4747 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300
pre 13 minuta, MaxiS je napisao:

Ja mislim da ce komplet motor da se odradi za 150e

A ko misliš da će to da odradi? Promenila su se vremena, i mali servis sad naplaćuju po 50€+

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 3 postova
Bravo. Kazu.

Ja mislim da ce komplet motor da se odradi za 150e. Koja je to mehanika ili elektrika koja ne moze da se zameni za smesne pare kod ovih kineza.

Najveci problem tih motora je sto se ljudi brzo zasite malih kubikaza i traze nesto "jace". 

I molim te, ako kupis takav ili slican od cirka 250ccm, ne stavljaj otvoreni izduv. Pa to mi cepa bubne opne kad prodje  
Ne brini haha, ni dinara ulaganja u olupine, nista nisam dirao ni kod Megana iz 2002 tako necu ni Pedu, samo odrzavanje i ucenje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja