Nebojsa brko 7 Napisano Januar 8 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo,Konarevo Motocikl: Za sad bez Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem transalp 650,ako prodajete ili znate ko prodaje javite,može I br: 064 2944589 viber,whatsAp,sms... Hvalaa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 26 Napisano Januar 8 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam jedan dobar ali je u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa brko 7 Napisano Januar 13 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo,Konarevo Motocikl: Za sad bez Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 1. 2026. at 14:35, dzimi83 je napisao: Znam jedan dobar ali je u BG Pa dobro,volim ja BG, možemo li se dogovarati (pregovarati) oko "beogradjanina" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Januar 18 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/8/2026 at 2:35 PM, dzimi83 said: Znam jedan dobar ali je u BG Da li moze opis, slika ovde ili u poruci? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 26 Napisano Januar 18 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, piaggio80 said: Da li moze opis, slika ovde ili u poruci? Hvala Moze opis ali ga Nebojsa vec kaparisao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...