shomsi 127 Napisano Sreda u 22:17 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Toša prvi danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1978 Napisano Četvrtak u 13:04 Drug član, 2763 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Nema Canet-a na rankingu vise... Izgleda da je zavrsio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 127 Napisano Četvrtak u 15:11 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je neki problem sa musom, stigao medju poslednjima, mislim da je jos u igri samo je pao na 31 mesto i ima 4 i po sata zaostatka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1978 Napisano Četvrtak u 19:02 Drug član, 2763 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Istopiše museve svi danas... Prezivljavanje stejdz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 127 Napisano Četvrtak u 19:26 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan da da dosta njih je imalo razne probleme sa gumama i tockovima, ove godine, u svim kategorijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3353 Napisano Četvrtak u 20:53 Drug član, 1082 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je arabijski teren isuviše kamenit..malo mi je pretjerano, sekunda je da odvališ točak..ajde malo jedna etapa..ono od početka do kraja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1978 Napisano Četvrtak u 21:26 Drug član, 2763 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bas je losa kombinacija kamena, vrelog terena plus ako je etapa brza jako tesko za museve...Najveci neprijatelj musa je temperatura. Zato se stavlja jako puno lubrikanta i gela. Jaki udarci u kamenje prave deformacije i lubrikant moze potpuno da iscuri. Plus ako je etapa brza i jos kroz pesak, ne moze da stigne da se ohladi i bukvalno se skaši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1978 Napisano Petak u 08:08 Drug član, 2763 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Arnau Mateu (@willy_foxx) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 51K likes, 593 comments - willy_foxx on January 8, 2026: " HISTORIA VIVA DEL DAKAR Uno tiene altibajos, uno está cansado, uno sufre, uno llora si tiene que hacerlo…pero UNO NUNCA SE RINDE THIS IS DAKAR!•#dakar #fail #rally". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 127 Napisano Petak u 08:40 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan video sam juce njegov intervju posle trke, ne znam da li sam dobro razumeo da mu je neko dao gumu na kraju mislim da je zbog toga ova kazna od 6 sati, jer je bila deonica kad moraju na istim tockovima da stignu na cilj drugog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 127 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan dan odmora danas, sutra stage 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...