Scylla 4 Napisano Decembar 23 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, imam u planu da svoju yamahu nmax prelepim u neku foliju, i da ofarbam felne da je ozivim malo, ja sam zvao blackglass, kobra i jos neke sto su popularni sto se tice lepljenje tih folija ali niko ne radi skutere/motore, jel ima neko u beogradu ko se time bavi i koliko bi to kostalo (folija+lepljenje+farbanje felni ili lepljenje felni kako to vec ide) nov sam ne razumem se, hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2659 Napisano Decembar 23 Mr., 644 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Scylla said: Zdravo, imam u planu da svoju yamahu nmax prelepim u neku foliju, i da ofarbam felne da je ozivim malo, ja sam zvao blackglass, kobra i jos neke sto su popularni sto se tice lepljenje tih folija ali niko ne radi skutere/motore, jel ima neko u beogradu ko se time bavi i koliko bi to kostalo (folija+lepljenje+farbanje felni ili lepljenje felni kako to vec ide) nov sam ne razumem se, hvala unapred Ja radio kofere kod Branislava u Borci. Sve preporuke. Znam da radi naljepnice. Ne znam kako bi to islo sa tim sto ti zelis ali ne kosta da ga pitas +381 62 1007048 Branislav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 765 Napisano Decembar 23 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 462 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj skuter je zahvalan za lepljenje. Folija se krece oko 20e po kvadratu, a trebalo bi 2-3 kvadrata. Nemam procenu koliko bi kostale ruke, dugo nisam radio. Mozda bih 200e trazio. Felne najbolje plasti dip-om. Njih ne mozes folijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5843 Napisano Decembar 24 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Slammer je napisao: Felne najbolje plasti dip-om. Njih ne mozes folijom. Ili hidrografika? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Decembar 24 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pirotehnicar je napisao: Ja radio kofere kod Branislava u Borci. Sve preporuke. Znam da radi naljepnice. Ne znam kako bi to islo sa tim sto ti zelis ali ne kosta da ga pitas +381 62 1007048 Branislav Zvao sam al ne radi skutere, kaze da nema mere za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Decembar 24 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Slammer je napisao: Taj skuter je zahvalan za lepljenje. Folija se krece oko 20e po kvadratu, a trebalo bi 2-3 kvadrata. Nemam procenu koliko bi kostale ruke, dugo nisam radio. Mozda bih 200e trazio. Felne najbolje plasti dip-om. Njih ne mozes folijom. Pa i ja sam racunao da ce me kostati 200e, ali 3 od 10 ljudi koje sam pitao jedini rade i svi traze po 400e, a folije da ofarbaju 100e, ne znam koga da zovem i pitam, bas mi je zao jer mi je skuter bas ruzne boje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 765 Napisano Decembar 24 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 462 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je vreme da batalim komp i vratim se na zanat koji imam u rukama. Ja sam u NS, ako nista ne napravis, javi se, mozda ga mozemo realizovati. Da malo obnovim gradivo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5843 Napisano Decembar 24 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Slammer je napisao: Izgleda da je vreme da batalim komp i vratim se na zanat koji imam u rukama. Ja sam u NS, ako nista ne napravis, javi se, mozda ga mozemo realizovati. Da malo obnovim gradivo. Što da ne, meni nema ko da pokaže, radila bi i ja. Lepim sa suprugom nalepnice ove koje sama pravim na kateru. Obuka je skupa, možda nekad, na tamo... Vidi samo koliko ima automobila za drift kod nas, manje-više većina menja grafiku pred novu sezonu (da ne pričam o redovnim poslovima). Ima tu posla, zainteresuj se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 765 Napisano Decembar 24 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 462 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam to radio, pre 15 godina, cena za ceo automobil je bila 200e i to sa onom 641 folijom, pa je muka bila zalepiti, jer uopste nije namenjena na to. Ali, ljudi tada nisu imali para. U Grafopenu sam pola zivota proveo. Za obuku ti je dovoljan entuzijazam, fen i zivci koje znam kakvi su ti Ja sam se ucio na krsevima nekada i krpio kraj s krajem. A sad sam se setio da sam se skoro igrao sa burazerom i njegovim motorima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5843 Napisano Decembar 24 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Slammer je napisao: Kad sam to radio, pre 15 godina, cena za ceo automobil je bila 200e i to sa onom 641 folijom, pa je muka bila zalepiti, jer uopste nije namenjena na to. Ali, ljudi tada nisu imali para. U Grafopenu sam pola zivota proveo. Za obuku ti je dovoljan entuzijazam, fen i zivci koje znam kakvi su ti Ja sam se ucio na krsevima nekada i krpio kraj s krajem. A sad sam se setio da sam se skoro igrao sa burazerom i njegovim motorima. Ijao, a ti se pitaš da li da radiš, naravno da hoćeš. Pa motori su 100x komplikovaniji od auta. Bravo. Ko nije probao da lepi 641 na vozilu, nije iskusio pakao... Ja sad i kad bi krenula da radim to, radila bi samo sa premium folijama, pa nek košta koliko košta, nisu stranci ludi. Evo je žuta 641, auto je u osnovi ofarban u crnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 765 Napisano Decembar 24 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 462 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, strava. I na ovom primerku sam se ucio, jos je ziv Niko nije hteo cast foliju da plati tada. Jedino kad naletim na jeftin primerak kod cuvene Babe. Danasnje folije su sasvim druga prica. Svakako samo premium i dolazi u obzir. Ove obicne ne mogu izgurati vise od par godina. Mogli bi da se malo pozabavimo time, ako ima trzista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5843 Napisano Decembar 24 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Slammer je napisao: Hahah, strava. I na ovom primerku sam se ucio, jos je ziv Niko nije hteo cast foliju da plati tada. Jedino kad naletim na jeftin primerak kod cuvene Babe. Danasnje folije su sasvim druga prica. Svakako samo premium i dolazi u obzir. Ove obicne ne mogu izgurati vise od par godina. Mogli bi da se malo pozabavimo time, ako ima trzista. Konkretno 641 u boji, po specifikacijama max 3 godine. @Scylla Izvini što ti spamujem temu. Možda možemo i ovako da pomognemo. Šta imaš na umu da radiš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Decembar 24 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Slammer je napisao: Izgleda da je vreme da batalim komp i vratim se na zanat koji imam u rukama. Ja sam u NS, ako nista ne napravis, javi se, mozda ga mozemo realizovati. Da malo obnovim gradivo. Mozemo da probamo, prvi mi je skuter i bas bi zeleo da bude lep kako zelim, u BG sam blizu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Decembar 24 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Slammer ovaj motor izgleda BOOOOOOOOOOOLESNOOOO, nikad nista tako nisam video cak ni na netu, ovo je tako savrseno da ne mogu da opisem, @Alexandra995 nema problem, pa prvo sam hteo da stavim crnu mat i felne u ljubicasto da se srede, i mozda jos neki detalj da stavimo u ljubicastu, ali kad sam video ovaj gore motor sto je covek napravio mozda moze i nesto bolje ahahahah, al i ovo sto sam planirao mi je 10/10 bukvalno, mozda ce malo izgledati previse za skutercic od 125cc al sta me briga, prvi mi je i nek bude poseban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5843 Napisano Decembar 24 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Scylla je napisao: @Slammer ovaj motor izgleda BOOOOOOOOOOOLESNOOOO, nikad nista tako nisam video cak ni na netu, ovo je tako savrseno da ne mogu da opisem, @Alexandra995 nema problem, pa prvo sam hteo da stavim crnu mat i felne u ljubicasto da se srede, i mozda jos neki detalj da stavimo u ljubicastu, ali kad sam video ovaj gore motor sto je covek napravio mozda moze i nesto bolje ahahahah, al i ovo sto sam planirao mi je 10/10 bukvalno, mozda ce malo izgledati previse za skutercic od 125cc al sta me briga, prvi mi je i nek bude poseban Mislim da je najbezbolnije je da se felne ofarbaju, oklopi ofarbaju/prelepe u mat crnu i onda preko toga ljubičasti detalji. Mogućnosti su neograničene, tvoje je da smisliš, kako bi onom ko ti bude sređivao motor bilo lakše da realizuje celu ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 765 Napisano Decembar 24 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 462 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan @Scylla taj BMW je burazer dizajnirao pazljivo, za svoj merak. Prvo ga je sam ofarbao, pa su onda dosle nalepnice. Nije kompletno presvucen. Folija ima svoje prednosti, ali i ogranicenja. Neki delovi su prosto nemoguci da se iz jednog dela prelepe. Takodje, sve nepravilnosti na farbi ce se videti i na foliji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Decembar 25 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dada jasno naravno, al u mat ovako crnu i ljubicaste felne i msm da je to top, mogli bi se neki dan organizovati da dodjem do NS da sredimo to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 765 Napisano Petak u 14:36 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 462 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Sa folijama se mogu lepe kombinacije napraviti. Ima i teksturisanih dobrih. Uz malo kreativnosti, svasta moze da se uradi. Tu sam sta god treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...