Alekre 15643 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8189 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba ili ga zanima, burazer prodaje novu biciklu sa baterijom. Fischer Montis em 1862 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Bicikla je nova svega 5km vožena! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10066 Napisano pre 3 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3297 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne proda do proleća,sada sam nešto zaglibio na nekoliko strana. Koja je to tačno veličina? Nosivost? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15643 Napisano pre 35 minuta (promenjeno) Integrisan, 8189 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo specifikacija. Zaključava prednju vilu, hidraulične disk kočnice, svetla, kao mali motocikl. Pod rukom deluje sve kvalitetno spakovano. Ono što je bitno, stanje je bukvalno novo, ni lanac ni gume nisu isprljane. Ja mislio da moja gospođa ide na posao bajsom ali neće. FISCHER Montis EM 1862 – Electric Mountain Bike Frame: Aluminum Wheel size: 27.5" Frame size: 48 cm Weight: approx. 26 kg Max load: 135 kg Motor & Performance Motor: Bafang M400 mid-drive Power: 250 W Torque: 80 Nm Max assist speed: 25 km/h Assistance levels: 5 Battery Battery type: Lithium-ion (removable) Capacity: 557 Wh (48 V) Range: up to 160 km (depending on use) Charging time: approx. 3.5–4 hours Drivetrain Gears: Shimano 1×10 speed Shifters: Shimano trigger Suspension & Brakes Front fork: SR Suntour XCM 32, 100 mm travel Brakes: Shimano hydraulic disc brakes Brake discs: 180 mm front / 160 mm rear Other Display: Bafang LCD (speed, battery, assist level) Tires: MTB 27.5" Stand: Yes Bell: Yes Promenio pre 30 minuta član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...