Aleksandar Sh. 539 Napisano juče u 07:21 bodi biber, 754 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, SrdjanRadivojev said: Samo neka je viralno komsija, sa srecom! Bi mogao da ti doteram jedan motor, treba mi merenje afra na kraju izduva, merenje bez opterecenja. Imas wideband koja se kaci na kraju? Samo tu uslugu da li imas na listi? Poz Pozdrav može da se resi nije problem cimaj me pa ćemo videti šta kako kad neke stvari pozavrsavam , verovatno posle NG pa ćemo se igrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2312 Napisano pre 23 sati Drug član, 434 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, nek' je sa srećom! Pratim radove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2447 Napisano pre 18 sati Drug član, 904 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, srbac je napisao: Nadamo se da ces imati posla, mislim ljudi nemaj bas toliko para za planinarenje ! Ја искрено мислим да ће колега врло брзо да искристализује ствари, кавлитетом услуге и ценом. Тиме ће остати клијантела која зна шта хоће и биће у фазону: Добар дан, добар дан, ја бих желео то то и то, може наравно кошта толико, нема проблема…итд итд… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 686 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! Pratim temu jer me ista veoma zanima i imam u planu određene izmene na svom motoru početkom sledeće sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6132 Napisano pre 12 sati Drug član, 2829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Srecno. Pratim na Ins stranicu. Plan mi je da mog NC-a popeglam, tako da mozda bi mogli da vidimo sta se moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...