Rade koenig 1100 Napisano pre 1 sat Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari prodao bih apsolutno kao novu jaknu Alpinestars GP Plus R V3. Placena oko 74.000din. Nisam je obukao nego samo jednom do Krcedina i nazad i svatio da nije za mene. Od tada je proslo 8 meseci i stoji. Nigde osim ovde je nisam oglasio. Cena bi bila 250eur Moze na 0648107875. Pozdrav. Usput zapratite me na instagramu Smehotamol ko voli humor prava adresa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1100 Napisano pre 1 sat Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3401 Napisano pre 1 sat ODUSTO OD DIJETE, 2948 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se jakna, koje su dimenzije manekena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...