hausmajstor 0 Napisano juče u 21:24 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne broji mi brzinu na satu? Da li se nekome desilo i na svega 600km pređenih... Takođe lanac se jako tegli brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5681 Napisano pre 14 sati Drug član, 1385 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je nov, pravac kod prodavca i reklamiraj, imaš garanciju. Za lanac znam slučaj dečka kome se isto brzo razvlačio lanac na XT-u, ne znam šta je alternativa, jedino da staviš nešto što je zamena za OEM, s' obzirom da se nisu dobro pokazali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hausmajstor 0 Napisano pre 14 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan jasno... a ovo reklamiram svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7555 Napisano pre 12 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj prvo gde je senzor brzine. Ukoliko ocitava sa zadnjeg sa proreza na zadnjem disku , mozda je samo fizicki udaljen suvise. On ima navoj i malo se priblizi do diska. S druge strane ne nabija km za odlazak na servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hausmajstor 0 Napisano pre 8 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan ostalo radi samo stoji na nuli kada se vozi.. videću senzor... znam na šta misliš... može li pranje biti problem? u perionici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15377 Napisano pre 8 sati Cool tip, 3202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ubio si ga puskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hausmajstor 0 Napisano pre 8 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda... nisam izbliza baš sam iz daljine... bmti kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7735 Napisano pre 8 sati Drug član, 2217 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Svi kinezi se opametili samo Peda zadrzala svoj prepoznatljiv kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12185 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2892 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema sailu i puz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hausmajstor 0 Napisano pre 7 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan ne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7555 Napisano pre 6 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, hausmajstor said: ostalo radi samo stoji na nuli kada se vozi.. videću senzor... znam na šta misliš... može li pranje biti problem? u perionici... Ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...