andrej. 2921 Napisano Četvrtak u 09:14 BJB Maxi Scooter Club, 1016 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan +1, nikakav problem ove sezone a voženo je sve i svašta. Uzmi samo originalni stiker/adapter za masku, ili pojačaj taj kineski sa dobrom 3m trakom. Sam nosac nije nista losiji od originala, samo lepak na kineskom stikeru jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1468 Napisano Četvrtak u 09:30 (promenjeno) Zainteresovan, 793 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ima bas tema oko toga Ja nisam siguran za quadlock. Ne deluje mi skroz prakticno zbog adaptera (koristim telefon bez maske) i kako punite telefon na njemu, samo kabel? Deluje da nije pouzdano bezicno? dosta je brzo ovo bezicno punjenje 15W, sto mi je i najvaznije (interphone Wireless), ima napolju za 50tak Eur - kod nas malo skulje. Ali stavis jednom i ne razmisljas vise. Promenio Četvrtak u 10:04 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2921 Napisano Četvrtak u 09:51 BJB Maxi Scooter Club, 1016 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam drugi telefon samo za navigaciju, uvek je na motoru i uključen u USB, tako da bih mogao bilo koji nosač sad u principu (jedina prednost što ga brzinski skinem ako ostavljam motor negde), ali dok sam koristio glavni telefon smaralo me je šrafljenje svaki put kad silazim s motora ili hoću da fotkam (imao sam isti nosač kao taj, samo bez punjenja), mnogo je praktičnije ovo.. može se držati jedna maska sa QL u tank torbi i to je to, tako sam i ja radio ranije (isto nosim uglavnom bez maske telefon). Tim danima kad vozim, nosim ga s tom maskom Bežično punjenje nema greške ali tu bih sigurno uzeo originalni quadlock, ne kopije.. mislim da isto ide do 15w, ako nisi na iPhoneu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 305 Napisano Četvrtak u 10:07 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Tu kinesku kopiju Quadlocka sa Aliexpressa koristim već godinama na motociklima i nikakav problem. Ovaj koji trenutno imam sam montirao na retrovizor i baš čvrsto stoji. Montiran je i onaj dodatak protiv vibracija koji često dolazi u pakovanju i do sad nisam imao nikakvih problema sa samim telefonom ili kamerama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1627 Napisano Četvrtak u 15:12 Drug član, 1301 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened Drugar puni na motoru telefon preko bežičnog punjača (quadlock). Original....nije čajniz. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1627 Napisano juče u 13:46 Drug član, 1301 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened Evo baš pitah drugara za taj punjač. Puni telefon ako telefonu ne radi ekran. Slušanje muzike recimo. Ali ako ide navigacija onda ga više održava uz neku minimalnu potrošnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1468 Napisano juče u 14:23 (promenjeno) Zainteresovan, 793 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, da to je slabo onda. Uglavnom ne gasim ekran - osvetljenje danju blizu maks, u najgorem slucaju mi radi 4G+ nekada cak dve navigacije/youtube/Bloothoth slusalice, sve istovremeno - i Interphone ga puni bas brzo do kraja. Ne znam zasto ali je brze nego preko USB kabla na fabrickom 12v (preko adaptera za USB). Verovatno kod quadlock-a smeta taj mehanizam za kacenje i adapter, kod ovog Interphone, telefon direkt legne skroz na wireless punjac. Promenio juče u 14:28 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1627 Napisano juče u 15:25 Drug član, 1301 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to u pitanju. Drugar ima i tu quad lock-ovu futrolu za mob pa ne naleže intimno na punjač. A kažeš da ova interphone puni dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1468 Napisano juče u 16:20 Zainteresovan, 793 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 15W, sada to zavisi od telefona, koliko vidim nijedan nosac ne nudi vise od toga, tesko da neki telefon i ide preko toga na bezicnim punjacima - tako da je vise nego dovoljno da nagura 100% i ako jace koristis dok se puni. A stvarno je veliki komfor bez kabela, stavis i kraj. Telefon uvek 100%. Quad lock je verovatno bolji oko smanjenja vibracija ali to mi nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1627 Napisano juče u 16:48 Drug član, 1301 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je 15W. I naravno da je bolje bez žice. Meni su se kod svih telefona do sada upravo ti ulazi za punjač pokvarili. Odnosno oslabi kontakt i onda prekida punjenje stalno. A vidim da i ovaj Interphone ima vibration dumper. Inače izgleda da će se pojaviti i Loboo brend kod nas. Oni imaju dobre zezancije za motore ali lupaju po ušima ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1468 Napisano juče u 16:56 Zainteresovan, 793 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Isto, namenjao se puno kablova, pa nekada prekine ni ne vidim, i isprazni se telefon kod duze voznje, cimanje. Verovatno u tim uslovima brzo ode svaki kabel, kontakt. Ja sam slucajno saznao za ovaj Interphone na rentiranom motoru i jako mi se svideo kako radi pa uzeo. Inace ima i fizicki prekidac nazad da ne vuce struje ako duze ne koristis i dodatna zastitna gumena mreze (to i ne koristim). Nema sanse da otpadne telefon ni na teskom offroad-u. (13mini koristim). Jedino ako pada kisa, neki najlon imati za telefon, ja stavim u rukavicu sa pumpe (mada i ne kisne dok vozim jer je zasticen iza vizira, samo ako stanem pokisne) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...