Jump to content

Moto Zajednica

Nikola Jevtic 16.09.2025. Visnjica

Recommended Posts

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125
WWW.PALILULA.INFO

Prema nezvaničnim informacijama, prethodne noći je u naselju Višnjica došlo do ozbiljne saobraćajne nezgode.

Poznanik nazalost nije izdrzao i podlegao je povredama, posle mesec i po dana borbe za zivot. U poslednje vreme je imao nekoliko teskih operacija,  pocele su da ga napadaju bakterije, imao je stalno temperaturu i ja koliko sam dobio informaciju podlegao je od sepse. Postoje dve verzije sudara, i ja molim da neko isprica onu pravu verziju samo ako je siguran sto posto. Nikada ga nisam video da vozi bez kacige, ali po povredama glave i lica u ovom slucaju ili nije bila na glavi ili nije bila vezana, drugacijeg objasnjenja nemam. Laka ti crna zemlja Nikola. Cuvajte se svi...

• Tužan 15

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 287 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM900
On 11/3/2025 at 11:24 AM, 6.5 Creedmoor said:

Postoje dve verzije sudara, i ja molim da neko isprica onu pravu verziju samo ako je siguran sto posto. Nikada ga nisam video da vozi bez kacige, ali po povredama glave i lica u ovom slucaju ili nije bila na glavi ili nije bila vezana, drugacijeg objasnjenja nemam. 

nek mu je laka zemlja

Kako piše Blic, ovo je jedna od verzija: 

Dosadašnja istraga utvrdila je da je Nikola Jevtić nekoliko trenutaka pre stravičnog udesa vozio na zadnjem točku i da je u tom trenutku izgubio kontrolu nad motociklom. Sudar sa automobilom koji je usledio nakon toga bio je jeziv.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja