shlem 9648 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 393 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Braćo, bratu jednog našeg bajkera potrebna krv. U veoma je lošem stanju i veoma je hitno, pa ako neko može da pomogne da da krv. Hvala svima unapred! Promenio pre 5 sati član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 974 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Јел могу да шерујем? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8348 Napisano pre 5 sati Drug član, 2311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, shlem je napisao: Braćo, bratu jednog našeg bajkera potrebna krv. U veoma je lošem stanju i veoma je hitno, pa ako neko može da pomogne da da krv. Hvala svima unapred! Pa po ovoj slici , rekao bih da su mu potrebni trombociti , ne krv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9648 Napisano pre 5 sati Drug član, 393 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Mene brat bajker zamolio da postavim na forum, kako on meni poslao ja tako postavio. A KV šloser kao ja se slabo razume i te stvari. A ti reci kako i ko može da pomogne, pošto koliko sam shvatio radiš u struci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9648 Napisano pre 5 sati Drug član, 393 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, dule2812 je napisao: Јел могу да шерујем? Može, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...