Aleksa Sovilj 0 Napisano Nedelja u 19:19 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nx500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao momci, pre par dana sam kupio novu hondu nx500 i izuzetno sam zadovoljan motorom. Jedina stvar koja mi smeta jeste to sto mu auspuh zvuci kao fen . Zanima me da li neko mozda ima preporuku gde bih mogao da uzmem auspuh u Srbiji. Ja bih uzeo na svoju ruku, ali honda je poznata po tome sto zna da upali check engine lampu ako auspuh nije euro 5+ odobren. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2327 Napisano Utorak u 17:11 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uradiš mu rekalibraciju sentora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2048 Napisano pre 2 sati Drug član, 1394 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sa zamenom topa nema apsolutno nikakve nus pojave niti check engine. Imao sam na CB500X koji je isti motor kao i nx samo lepsi I nikakvih problema niti check engine-a nije bilo. Cak ni fabricki ne zvuci kao fen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 838 Napisano pre 55 minuta Drug član, 1455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2025. at 20:19, Aleksa Sovilj je napisao: ali honda je poznata po tome sto zna da upali check engine lampu ako auspuh nije euro 5+ odobren. Hvala unapred Hahaha, dobro se ismejah, ne zameri. Za sada Honda ne moze nista da zna osim ako ti ne diras SET/EXUP ili kako vec, ventil/klapnu ako ga ima na tom potezu izduva i naravno O2 sensor. Mozes da stavis i limenku Coca-Cola . Galamu ces dobiti svakako. Stavi nesto pristojno za tvoje motorce, nemoj one kineze jos mislim da nisu dorasli na izradi silencera, cevi i grane mozda se nesto izabere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...