max25 3 Napisano Octobar 17 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, ja sam Max. Ja sam 28 godina i vozim motor 7 godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2220 Napisano Octobar 17 Drug član, 431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Max, ja sam Luka. Ja sam 30 godina i vozim motor 14 godina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1027 Napisano Octobar 17 Sindikat Samostalni Jahač, 388 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan My name is Barney Gumble. I'm forty, I'm single, and I drink. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11435 Napisano Octobar 17 Hronični Motociklopata, 7697 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao A oklen si ti kolega? I šta se vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8739 Napisano Octobar 18 Drug član, 600 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Е баш си нам се лепо и детаљно представио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 787 Napisano Octobar 19 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Maks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9285 Napisano Novembar 21 Drug član, 1904 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 649 Napisano Novembar 21 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mad-Max,gdje god bio,...i pomalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...