zoleprole 114 Napisano juče u 08:06 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam neki punjač za mobilni koji ima zaštitu u vidu osigurača, pošto mi ne odgovara dužina kabela, imam struju na kormanu, jel smeta da ja to otfikarim i da ostanem bez te zaštite? Na samom punjaču imam on/off prekidač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano juče u 08:09 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ако та “струја” на корману има своју заштиту онда ти не треба ова на пуњачу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 114 Napisano juče u 08:14 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je struja uzeta sa pozicije, ide do obrtometra koji je naknadno stavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...