Jump to content

Moto Zajednica

Honda hornet 600 s 2003 problem

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Honda hornet s 600

Prošle godine sam postao ponosan vlasnik gore navedenog motora pošto je isti dugo stajao i imao problema sa rezervoarom koji je zamenjen i motor osposobljen da izgura sezonu servisiran u pogledu svećice ulje kočnice i još neke sitnice krenulo se sa vožnjom i uživanjem u istom.

Motor je generalno u redu pali dobro vruć ladan vuče lepo nema nikakvu kneglu i slično ali kad radi na leru javljaju se oscilacije u broju obrtaja otprilike oko stotinak obrtaja gore dole i stalno tako osciluje.

Pošto ja lično volim da to sve bude kako treba urađeno je sledeće karbovi očišćeni ultra zvučno izduvano posloženo vakumirani naštelovana smeša zamenjene svećice bobine i kablovi proveren napon akumlator nov ali problem je i dalje isti kao i pre svega toga nikakve razlike nema.

Malo sam u ćorsokaku 😩pa bih molio one iskusnije koji imaju neku ideju ili možda je neko već imao sličan problem da me uputi šta bi trebalo dalje i na šta da obratim pažnju.

Unapred zahvalan na bilo kakvoj pomoći.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6632 postova
  • Motocikl: konzerviran

Uzmi jedan sprej za čišćenje kočnica i dok motor radi prskaj po gumenim prirubnicama, oko osovina karburatora i oko cevčica koje međusobno povezuju karburatore. Kada i ako primetiš da menja rad, tu gde prsneš postoji verovatno "rupa" kroz koju ulazi nekontrolisani vazduh, u narodu poznat kao " falš".

VAŽNA NAPOMENA! 

Za slučaj da je neki kabl od svećice oštećen i varnica kojim slučajem skoči tu negde (što je samo po sebi problem)..MOŽE DA DOĐE DO POŽARA..jer je taj sprej izuzetno zapaljiv!.

Kada si sve skidao, trebalo je da pogledaš i ventile..i da joj izmeriš kompresiju. Isto tako, da se premere vrednosti koje daje senzor položaja gasa i da se reparira slavina, koja ume da bude problematična.

Promenio član pronto

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja