lakosta_cbr 2 Napisano pre 7 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć oko spuštanja zadnje kočnice, previše je visoko i onda moram celu nogu da podižem da bih stao na kočnicu. Pogledao sam par snimaka na YouTube ali oni nemaju isto kao što je meni. Prvi mi je motor i ne razumem se previše oko nameštanja ali smatram da je ovo jednostavno. Došao sam da potvrdim da li je moguće da je kočnica već maksimalno spuštena i da ne može više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8114 Napisano pre 7 sati Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih po ovoj slici rekao da je maksimalno podignuta. Pa sta ti tesko, skini tu zastitu i probaj u drugu stranu , videces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7017 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 6627 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Biće da je ovako zaista u krajnjem položaju, da bude nisko. Sad, ne znamo jel' možda kriva poluga ili ima možda neka druga muka. Mogla bi ta donja matica da se zameni nekom tanjom, to bi eventualno još malo pomoglo. Ako ni tako neće, onda zamena poluge (ima ih aftermarket sa štelovanjem vrha, dužine, pa i visine.)...pod uslovom da je sve na svom mestu i da nije zbog pada, recimo, tu nešto krivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta_cbr 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, pronto je napisao: Biće da je ovako zaista u krajnjem položaju, da bude nisko. Sad, ne znamo jel' možda kriva poluga ili ima možda neka druga muka. Mogla bi ta donja matica da se zameni nekom tanjom, to bi eventualno još malo pomoglo. Ako ni tako neće, onda zamena poluge (ima ih aftermarket sa štelovanjem vrha, dužine, pa i visine.)...pod uslovom da je sve na svom mestu i da nije zbog pada, recimo, tu nešto krivo. Probacu onda da nadjem aftermarket poluge pošto kolko znam nije padao motor, nisam prvi vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...