NIKOLA 1 1067 Napisano pre 10 sati (promenjeno) MK Obrenovac, 597 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan E ovako sezona pri kraju, krenulo i loše vreme , pa malo uzeh po garaži da raspremam. Naravno vremenom se navuklo tu dosta stvari koje su mi ostale od raznih motora, dosta sam i ja kupovao kao nek stoji trebaće a ne treba ....... Biće još stvari i opreme, ovo sam za sada odvojio i slikao Za dodatne slike i objašnjenje evo i broj Telefon : 0641780510 Originalni prednji migavci od Honde Varadero 1000 FI model od 2003god pa na mlađe Cena : 20e BMW R 1200 GS i Advenure alanser Cena : 100e Koske za Suzuki V Stroma 650 za spuštanje za niže vozače Cena : 40e Nogostupi ili fuzasteri original Puig za Suzuki V Strom 650 i 1000 i 1050 modele. Mnogo veća površina za stopalo , mnogo zgodniji za vožnju stojeći , guma može da se skine a postoji i podešavanje ugla fuzastera na motoru U kompletu idu 3 prednja ( jedan je rezervni i dva zadnja ) Cena : 70e Kofer Givi Maxia E52 litre , staju komotno 2 velike kacige u odličnom stanju Cena : 100e bez ploče Može i sa pločom onda je još dodatnih 20e Još jedan isti kofer , ispravan, funkcionalan, malo izgreban sa jedne strane , nije lomljen i krpljen Cena sa pločom 12000din , bez ploče 10000din Givi Maxia E50 litara , ispravan, očuvan Cena : 100e sa pločom ili 80e bez ploče Isti model kofera Maxia E50 u isto odličnom stanju kao i predhodni samo se razlikuje što ima sivu poleđinu Cena : 100e sa pločom ili 80e bez nje Koferi mogu i u paru da se prodaju pa da se koriste i kao bočni koferi . Za sada toliko , a biće uskoro još opreme samo dok dođem do nje i malo je očistim od prasine Promenio pre 10 sati član NIKOLA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1067 Napisano pre 8 sati MK Obrenovac, 597 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za sada bolja Givi Maxia E52 i skroz crna Maxia E50 rezervisane ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3093 Napisano pre 7 sati Drug član, 1089 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim rezervaciju za Maxia E52 Sent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1067 Napisano pre 2 sati MK Obrenovac, 597 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Druga Givi Maxia E52 prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 346 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja da se zapljunem za E50 prvu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1067 Napisano pre 1 sat MK Obrenovac, 597 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Taj prvi je isto rezervisan, ako ne ode javljam ti . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...