rast 1414 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan NOVO, nikad nošena kožna moto jakna. Kupljena u Nothingham, UK ali ne odgovara veličina. Koža, leather CE Approved Impact Defence Sistem EN 1621-1-2012 EN 1621-2-2012 protektori na ramenima protektori na laktovima protektor na leđima ZIP lufter na leđima 2 x ZIP lufter na grudima ZIP na rukavima, podlaktica ZIP na dnu leđa za spajanje sa pantalonama postava na kružni ZIP 2x spoljni džep (nivo pojas-stomak) 2x unutrašnji džep (nivo grudi, levo i desno) 1x mobile phone džep 15,000 RSD bjb forum price Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 112 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je veličina inače jakne ? Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1414 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan L - veličina Model na slikama je mršav tinejdžer od 16 godina, 185 cm visine, 73 kg težak Ja sam 185cm, atletske građe, 88kg, imam baš široka ramena. Bez protektora mi je taman, sa protektorima me steže u ramenima. Jakna je na Novom Beogradu, svakako preporučujem da se proba i oseti kako kome stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 112 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, pusti broj neki za kontakt. Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 110 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam sledeći u redu za probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5641 Napisano pre 1 sat Drug član, 1216 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa jaša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 899 Napisano pre 49 minuta Drug član, 887 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj, imam interesenta u komsiluku kod tebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...