Lukac 1463 Napisano pre 1 sat (promenjeno) onaj koji oblikuje, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za mog komsiju Nesu , koji nema 100 postova.Pre dve godine je kupio Pegaza kome je (naravno) riknuo frajlauf, pa je zavrsio kod nas. Proslog proleca promenjeno-frajlauf, lamele, gume,prednji disk nov, plocice, lanac i lancanici su bili odlicni, ima Sebine rol barobe, stitnike ruku, utikac za punjenje akumulatora.Danas kupljen nov akumulator, a motor je za ove dve sezone presao oko 300km, jer je komsa kamiondzija pa dodje za vikend od preko, pa kad potrefi lepo vreme.Solidno izgleda, registrovan do maja 2026, obavezan prenos.2002god 49000km, 36kw, ukratko dobar i jeftin prevoz-bolje nego da mu stoji u garazi ko spomenik.Cifra za forumase oko 1800e, naravno stvar dogovora, motor je kod mene u garazi pa me slobodno cimnite za info.Lukac 0649760896 Promenio pre 1 sat član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1463 Napisano pre 1 sat onaj koji oblikuje, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1463 Napisano pre 1 sat onaj koji oblikuje, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan chevron near me Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1463 Napisano pre 1 sat onaj koji oblikuje, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...