kica_kingbg 38 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au,pala prozivka,ali je na mestu.Što jes jes. Moram i ja da se okačim.Imam samo stare slike,pa sam mislio da se prijavim kad napravim neku "taziju" sliku moga ljubimca a i mene. No,red je red ... Zovem se Ivica,nadimak iz mladosti koji je još uvek u opticaju mi je Kića.NA forumu nick mi je Kingbg,što potiče od početnih slova imena meni dragih ukućana. Inače moj motorin još nije dobio nadimak.Čekam da samo "ispliva" .Bavim se geodezijom,mada više nisam terenac (malo mi požutela krštenica).Konkretno sada radim u projektnom birou za računarom koristeći AutoCad kao osnovnu alatku,mada mi i drugi programi sličnog tipa nisu nepoznati. Velika lubav su mi,pored motora i bližnjih mi,fotografija i sve vezano uz nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan .... Velika lubav su mi,pored motora i bližnjih mi,fotografija i sve vezano uz nju. Ovu si ljubav nasledio od tvoje skvo, rekao bih... ;D Evo i mene, nadam se da nece Vuja ponovo da me "obrise" ??? ??? :-\ Ja u prvom planu, pa nacelnica za ekologiju SO Svilajnac, pa ministar ekologije i prostornog planiranja ovdasnji, dr Oliver Dulic, pa tonac RTS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nikola a ovo ispod je moja zx9r koji se trenutnoo sprema za sezonu inače radim u Vindiji d.o.o u Lajkovcu kao radnik na održavanju,a po potrebi firme i sve ostalo,u slobodno vreme bavim se poliranjem automobila a u poslednje vreme i aluminijuma,takođe u slobodno vreme ugrađujem klime kad je sezona,i da zaboravih servisiram računare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 18, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan MZ & PicasooMZ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ovoliki ljudi a pijete pivo iz malih casica. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Udarila kriza....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo i par reci o meni. Zovem se Slobodan zivim i radiim u Pancevu.,i imam 40 god. Srecno sam ozenjen vec 15 godina,po struci sam masinski tehnicar a trenutno tj.vec 12 godina sam taksista radim u Pan ledi taksiju sluzbeni br 024.Vozim Skodu romster 1.6 na metan i lizing i mazdu 323f koja nije na lizing i naravno MZ250 87 god. To je otprilike to pozdrv svima i vidimo se tamo negde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne. Ja i moj MZ 250! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja nacrtam:Zovem se Saša Anđelovski rođen u Zaječaru pre 42 godine. Radim u Javnom Preduzeću kao vozač,i vozim minibus Mercedes Sprinter,primarna je vožnja učenika a vozim i budzetske korisnike(sportske ekipe,izviđače,planinare,folklor itd),pa i spasioce kad zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu nalepnicu u taksiju, gledaju ljudi, stranci naročito. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nisanim li nisanim... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkase me dok fotkam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jes to ti kazes, platio si nekog. Na donjoj sliki ima jos dve osobe na bini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule car 6 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica(Tavankut) Motocikl: MZ ETZ 125,HONDA CM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam clan(od pre tri dana) i evo par reci o meni. Dana 15.02.2012 sam postao ponosni vlasnik jednog MZ ETZ-a 125 crne boje,motor je jos uvek kod prijasnjeg vlasnika zbog nemogucnosti da ga doteram a u vezi vremenskih (ne)prilika a zivim na salasu jedno 3 km od asfalta gde grtalica skoro ni da zaviri tako da jedva cekam da malo zatopli pa da ga doteram na salas sredim i provozam. Meni je 47-godina i godinama nisam vozio dvotockase i odjednom mi se javila zelja za jednim i evo to je postao ovaj MZ ETZ 125.Nakon razgledanja raznih sajtova i ponude motora na njima pomalo mi se sve smucilo od ponuda i vrste dvotockasa i prvo nisam bio siguran koji bi kupio ali negde nesto mi je ipak govorilo kupi ti Dule jedan MZ jer gledajuci na cene dvotockasa,cene delova,moja prijasnja iskustva i zdravstveno stanje najbolji bi bio ipak jedan MZ,tako je i bilo. Ovoj brzoj odluci kupovine MZ je kumovalo i to da sam pre tri nedelje skoro otisao u vecna lovista(za dlaku sam se izvukao) pa rekoh sebi uzivaj Dule dok ide,sada sam relativno dobro samo sto sam od ove teske upale pankreasa dobio i secer tako da se bockam 4 puta dnevno radi insulina.Ma ova kupovina MZ -a mi je dosla ko melem na ranu. Inace pre 4 godine sam se vratio iz Holandije gde sam bio kik boks ucitelj i radio solo za sebe u obezbedjenju i nedo bog vise inostranstva,jedino na MZ-u kao turista ha,ha. Sada zivim mirno u skladu sa prirodom i zdravim zivotom na jednom salasu u Tavankutu kod Subotice i nista mi ne fali,budi me cvrkut ptica i glasanje mojih zivotinja koje drzim malo samo za svoje potrebe. Toliko od mene za sada Pozdrav od Duleta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini Dule... MZ je pravi motor neces se pokajati uopste!! Kasnije ga jedino mozes zameniti za jednu 250-tku i da uzivas!! Sve najbolje i dobrodosao medju svoje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini Dule... MZ je pravi motor neces se pokajati uopste!! Kasnije ga jedino mozes zameniti za jednu 250-tku i da uzivas!! Sve najbolje i dobrodosao medju svoje!! dobar savet pikaso, takode dule zelim ti dobro doslicu u mz jato ali i drug pikaso bi nam mogao reci kad ce on nabaviti jednog mz cisto da ga ima u sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan ja imam osecaj uskoro :moto3::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cek prvo Hondu da stavim na "noge"... ali jedan MZ pride, ostaje u opticaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Erdeg Albert iz Novog Miloševa ,imam završenu školu za automehaničara ali nisam nigne radio u struci .Radim na železnici kao skretničar u Novom Miloševu . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 9, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Erdeg Albert iz Novog Miloševa ,imam završenu školu za automehaničara ali nisam nigne radio u struci .Radim na železniči kao skretničar u Novom Miloševu . Pozdravljam kolegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 9, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ko zaboravio Ma ti si nezaboravan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan doroski zvani kukule 1963 padobranska ,beogradjanin sa karaburme poslovi razno razni ,trenutno stolar sa firmom u blokadi ,bajker punih 35 godina ,od motora trenutno mz es 125/1,mz etz 125,i honda cb 500 s,sretno razveden otac troje dece cerke i dva sina i deda sa dva unuka od 6 i 3 godine,hobi nemam ljubav imam mz se zove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...