darkoni_ns 8 Napisano Septembar 18 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan Ja sam Darko iz NS. Dosao ovde da bih se vise raspitao o kupovini motora od 125ccm. I kasnije podele iskustava nakon kupovine. Sa motorima nemam velika iskustva. Kao klinac sam imao tomos automatik, peugeot vivacity i kasnije kymco agility. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13404 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 3045 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4204 Napisano Septembar 18 Drug član, 480 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjače, dobrodošao na forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8711 Napisano Septembar 19 Drug član, 598 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 27 Napisano Septembar 21 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...