oblak 350 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja sam -1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinez 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki Dr 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan kinezcici evo da se upisdem 11000 km. druga sezona tek pocela najdalje do kosovske mitrovice i nazad 740km. prezadovoljan+1. pozdrav. kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari,Shaolinci,Shangulinci ili vec jbm.li ga kako se zovemo!!! ;D Ako sam dobro izracunao ja vi dodjem 30-ti u ekipi sa mojim tranzistorom na dva tocka Evo,posle Baotiana,sveze pazaren CF Moto...Al' jos se nismo uslikali zajedno. Veliki pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari,Shaolinci,Shangulinci ili vec jbm.li ga kako se zovemo!!! ;D Ako sam dobro izracunao ja vi dodjem 30-ti u ekipi sa mojim tranzistorom na dva tocka Evo,posle Baotiana,sveze pazaren CF Moto...Al' jos se nismo uslikali zajedno. Veliki pozdrav svima! dobro dosao kume i srecno ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari,Shaolinci,Shangulinci ili vec jbm.li ga kako se zovemo!!! ;D Ako sam dobro izracunao ja vi dodjem 30-ti u ekipi sa mojim tranzistorom na dva tocka Evo,posle Baotiana,sveze pazaren CF Moto...Al' jos se nismo uslikali zajedno. Veliki pozdrav svima! Dobrodosao i ti i tranzistor i ako bude ovog kampovanja nemoj da se ne pojavis, taman nam obezbedis muziku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo i vazi Crni Ugrizu! Ti da obezbedis jos jedno akumulatorce od 10Amp.,a ja vec spremio Zvezde Granda,pa ce dzuskamo! ...Ili mozda bolje AC/DC ,Whitesnake , Deep Purple ,Van Hallanke ,Billy ti Idol ,i tako to da ima,da bude i da moze? ;D Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan upis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan cao, mislim 1 000 000+1, Sprint-Princ 125, kupljen juna 2007 za ''pijac'' i po kuci, ali uspevao je da i u sred zime ode mnogo puta na pecanje ( po njivama i raznim vuko......ma).Presao preko 8000 km bez kvara ako ne racunam 2 sajle saug-a.Koliko para muzike na pretek, u globalu zadovoljan.Mojih 106 kg-a i koleginih 80 lako vuce i uz brdo i niz. Zamerka i to velika lose gume - ''plasticne''. Posle udobnog NSU-a lako sam se navikao na kineza iako za duzi put nije bas ugodan za nas malo kabastije. Pozdrav od kineza iz Smedereva. PS U Smederevu ima puno kineza mozda i punih 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кочо-капетане, дај окачи слику НСУ-а, да се подсетимо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, nema udobne voznje do starca, koga sam čak u nastupu besa hteo da prodam.Ali su me ''lutke'' brzo prosle ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Josh jedan zadovoljni kinez Sprint Prince 125-11 i shto moj majstor reche izgleda da sam ubo neku seriju koja nije za nashe trzishte kako reche kvalitetniji je od svih koje je radio :D lucky me!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssale 0 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: silbas Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni i prezadovoljni vlasnik novog QINGQI-ja 125 2D,od kako je kupljen septembra 2009 presao je 1500km.Od kvarova imao samo zapusene dizne zbog super kvalitetnog goriva. Prezadovoljan!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se skoro ponovio sa Keeway Speed 125... Presao je malo vise od 100 km, tako da jos uvek ne mogu da kazem da li sam zadovoljan ili ne... Ali mislim da ce sve biti ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Pablo Eskobar 8 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan Spyder 150cc kupio ga 10.5.2009, jos ga vozim. presao 29000km. brzina 120km ako je tacan brzinomjer.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Skoro kupljena Daytona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Classic, skuter od 150 kubika. Prvi motor u zivotu, daje puno zadovoljstva uz omanje intervencije: pukla mi je lulica koja zatvara svecicu - zamenjena novom, cirka 300 kinti; desni silan blok kod masine - "cijena prava sitnica", od 200 - 500 kinti, ali trenutno nigde ne mogu da nadjem; i gornji kocioni cilindar prednje kocnice - kada bi ga nasao, nebi kostao vise o 300 kinti,ali ga izgleda nema u prodaji nego mora da se kupi komplet rucica, kljesta i creva i to kosta 3000 dinara. U sustini, koliko sam uspeo da zakljucim, potrosna roba crkava malo ranije nego na skupljim motorima, s druge strane, i jeftiniji su nego za druge motore... E da, motor je presao nesto manje od 4000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan CF-moto V3 250cc, skuter po pogonu i trancmisiji, ali kruzer-čoper po položaju i udobnosti vožnje Kupljen u junu 2011 -prodat u avgustu 2011; pređeno oko 800-900km razlozi neki moji + neki iritirajući detalji na samom V3 veliki + mu je muzika i odlično ozvučenje a - su... u posebnoj temi uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan CF-moto V5 250 cm3 купљен крајем јуна ове године нов...(2008 год из магацина) . До сад прешао скоро 2000 км . Промењене предње диск плочице (одговарају од Yamahe). Одлична машина за те паре. Потрошња око 3 лит уз умерену вожњу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...