goshy 164 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Prodajem svoju kacigu koju sam jako malo nosio jer sam omasio velicinu. U pitanju je MS velicina za obim glave 57 cm. Kaciga je jako kvalitetna za svoj cenovni rang. https://eplaneta.rs/agv-kaciga-k3-rossi-winter-test-2019-l-dai2118381001003l.html Suncane naocare, pin lock danas stavljen prvi put. Postoji jedna mana, podbradak ima jednu plasticnu lopaticu manje, greskom sam je slomio. U pitanju je ovaj deo: Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Cena je 100 evra - 10 evra za novi deo ispod brade = 90 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 164 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo kolega sa foruma. Da ga dugo služi. Zaključavam oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...