drs 17320 Napisano Septembar 2 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moje magare. Yamaha FZ6S Fazer ; kupljena u novembru 2005, praktično vožen od marta 2006 (tada je bio prvi servis na 1.000 km); prvi, tj. jedini vlasnik ; ~120 kkm ; Nekada vožen kako dolikuje, 100 kkm je napravljeno u maju 2015. Više od dve godine (’21-’23) je samo čamio u garaži neregistrovan. Tokom ’24 sređivan i registrovan, sa idejom kako ćemo opet krstariti drumovima. 25.08.2025 istekla registracija. U proteklih godinu dana sam se (izuzimajući akcijske vožnje) provozao kratko 2 (da dva) puta. Suma sumarum nepunih 2kkm za godinu dana! Izgledi za vožnju u narednom periodu ne izgledaju bitno različito i zato sam rešio da se rastanemo. Pored toga nervira me činjenica da ne mogu da mu pružim onoliko pažnje za sitne detalje kako sam to nekada znao da radim pa je bolje da ode u ruke nekome ko će pre svega da ga vozi a zatim i da ga malo mazi povremeno. Ima ožiljke, nije to „čaša“ primerak. Ali jeste komad oko koga se zna svaki detalj; ništa se ne krije i servisna i istorija „hrkljuša“ (poslednji je bio 2016). Pali, radi, ide; Nema nikakav bitan mehanički ili kakav drugi problem. Za više detalja, možemo uživo ako ima interesenata. Link na Polovni-automobili: https://www.polovniautomobili.com/motori/27341600/yamaha-fz6s-fazer? Promenio Septembar 2 član drs 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3173 Napisano Septembar 3 Drug član, 763 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Retko komentarišem oglase kada nisam kupac, ali ovaj moram jer sam do prošle godine vozio istog lepotana. Nismo se dugo družili, ali svuda išli bez ikakve brige i bez da mi je bilo šta tražio osim osnovnog potrošnog materijala. Promenio dosta motora, ali da nisam morao i da sam imao gde sa njima, dva bih ostavio sebi. To su GSX750F i FZ6S Pratim oglase rekreativno i mogu reći da se i ovde 2/3 motora nudi po naduvanim, da ne kažem bezobraznim cenama. Kolega je stavio iskren opis i veoma korektu cenu i moj respekt zbog toga. Da jurim ovako nešto verovatno bih u najmanju ruku otišao da vidim uživo, jer su ovakve ponude užasno retke i najčešće odlične, što ne sumnjam da je i ovde slučaj. Kolega sigurno si razmislio, ali uradi to još jednom. Ne zbog mene, nego zbog motora. I ako je to u osnovi hrpa gvožđa, prevozno sredstvo ipak između većine nas i te čudne sprave postoji jaka iracionalna veza, koja se pojačava što je duže kod nas. U sezoni zvrjim svuda i onda dođe zima i tih 30km što provezem jednom u mesec dana mi više znači nego odlazak na more, u sezoni. Sreća i kilometri su relativna stvar na motoru, ali ostati bez istog, a ne kupiti drugi je jako teško, barem za mene. Za svog vernog ata ćeš dobiti nešto novca, nije malo u životu, ali nije ni neka cifra da bude zarobljena u ovog lepotana sve i da se provoza povremeno. Sada ima periodična rega, uzmeš na 3 meseca, sa tehničkim nije ni 10.000din. Servis ako već stoji ne moraš baš na godinu dana. Svako ko nije zdravstveno ugrožen ili nije preko, može i mora za sebe da odvoji barem 2-3 vikenda godišnje da se provoza. Sve drugo je šuplja priča, ko ima želju naćiće barem to minimalno, dok ne bude za više. Srećna prodaja ako već mora, a kupcu puno lepih km! 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3393 Napisano Septembar 3 Drug član, 1020 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je toliko retko, da je neverovatno. Da prvi vlasnik prodaje motor posle 20 godina. Lepa prilika, zaista. Super motor, dovoljno udoban da može na dalji put, zabavan po gradu i krivinama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...