lestra 2530 Napisano juče u 06:43 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da se rastajemo polako. 2018 model sa mauelnim menjacem i quickshifter-om. Kod mene 3 godine, kupljena od prvog vlasnika iz CH sa 26000 km, sad ima 48000 km. Odrzavan i servisiran. Od opreme ima SVE sto moze da se stavi na jedan putni motor. Za sad oglasavam samo ovde na forumu dok ne nadjem vremena da slikam detaljno i okacim na PA (btw pratim oglase i ovakav trenutno nema) Za vise informacija i slika mi pisite ili zovite jer me stvarno mrzi da pisem sve i svasta ovde. Cena: 12.000e 0644687342 14 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2530 Napisano juče u 08:26 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema u vuglu ima u beleskama u telefonu. elem Dodatna oprema: Puig vizir + fabricki Deflektor rezervoar Tomtom navigacija Givi maglenke Rolbar torbice + kisno odelo gratis Nosac za topcase givi Topcase sa naslonom Nosaci za bocne kofere sw Bocni sw koferi (rezervne bravice i kljucevi) Unutrasnje torbe za bocne kofere Sw tanklock prsten Sw tank bag pro micro Quickshifter Standardna oprema za ovaj model: Grejaci rucica Modovi voznje Stitnici za ruke Rolbar Centralni stender 12v outlet mozda imam po kuci jos nekih dzidzabidza, spisak sam nasao u beleskama. za opremu mozemo da se dogovorimo ako nekome nesto ne treba, meni ce svakako koristiti na sledecem motoru. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5112 Napisano juče u 11:43 Drug član, 2569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde se prodaju bubrezi? Znam gde vade ovih dana al me zanima gde moze da se unovci 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5737 Napisano pre 12 sati Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan a gledam ti juče story i mislim se, eh kad bi ga prodavao, eh kad bih mogao da ga priuštim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5112 Napisano pre 11 sati Drug član, 2569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Forsberg je napisao: a gledam ti juče story i mislim se, eh kad bi ga prodavao, eh kad bih mogao da ga priuštim Ista muka, gledam oglas i mislim se kako bre da nadjem na ulici te pare I ja lupam, motor jeste lep, vozio sam malo po nekim ulicama bas 19 g al dct, ide lepo, lagano se sve vozi al onda kontam, sta ce mi, vozim po gradu i neke ture gde i moj zavrsava posao. Jednog dana kad budem mogao da imam dva e tad bi razmislio opet da li mi treba Afrika i da li cu imati vremena da vozim dva motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8806 Napisano pre 11 sati Drug član, 1840 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ta te racionalizacija drži narednih par sati, i onda rovac ponovo kreće i ulaziš u oglas... Zvuči poznato? 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5112 Napisano pre 11 sati Drug član, 2569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Onda kolega posalje Teneru i kaze a sto ne ovo Izvinjavam se kolegi sto mu zatrpavamo oglas al moram nekom da se ispricam da imam muku i da zelim Afriku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6003 Napisano pre 10 sati Drug član, 2558 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 razumem te, ista muka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11913 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 4458 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa prsten i ta tank torba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...