milan_tzr 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan drug ima problema sa apriliom sr 50 factory 2006god..... kada stane na semafor ona radi na vecim obrtajima i ugasi se i kad se upali odmah se upali i tako mnogo puta..... a kad upali is prve onda secka dok ide i puca na auspuh... jel bi mozda neko znao sta to moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan svecica za pocetak , filter za vazduh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da proda tu apriliu onom sto je kupio od njega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican problem na tomos ctx-u 80 al to je 2-t a ako je i njegova neka pogleda filter goriva. Ja kad sam go vozi i nakon sto bi zatvori dovod goriva on bi digo obrtaje i ugasio bi se a ka me se zapusi filter isto se to desavalo neka vidi 3 stvari filter goriva, filter vazduha, svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...