Elmilorad 273 Napisano Avgust 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Hondu. Prelazim,obzirom na godine,na nešto manje. Motor za svaku preporuku,uvoz iz CH 2023. 0637774590 Miki Honda CBF 1000 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 ABS, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 58000 km, Niš. Cena 3.900 € - Motori - Polovni... Promenio Avgust 25 član Elmilorad 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2179 Napisano Avgust 25 Drug član, 982 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to godine kad je vreme za nesto manje? Lep motor, nema sta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 273 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan 55 ljeta... A,da je lep-lep je,ko traži ovakav motor,evo prilike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 775 Napisano Avgust 25 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako slucajno dodje do posebne prodaje bocnih kofera sa nosacima,zainteresovan sam. Posto sam ih video na jednoj slici. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 273 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan @pedjazz Ok,kolika im je realna cena koja bi tebi odgovarala,video sam da su kolege prodavale po 350-400e? Ponudiću i tu opciju kupcu ukoliko mu nisu potrebni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 775 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Elmilorad je napisao: @pedjazz Ok,kolika im je realna cena koja bi tebi odgovarala,video sam da su kolege prodavale po 350-400e? Ponudiću i tu opciju kupcu ukoliko mu nisu potrebni. Ja sam kupio cbf od Zlatka sa foruma,ali on je kofere prodao cim je kupio motor...imali su. I ta neka cena je bila. Meni 350e savrseno odgovara. Racunam da su u korektnom stanju. Meni je Givi nosac i top case...predpostavljam da to tim nosacima i koferima ne smeta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 273 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Cena za Hondu sa 3 kofera je 3900. Cena bez bočnih kofera je 3550e. Honda CBF 1000 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 ABS, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 58000 km, Niš. Cena 3.550 € -... Promenio Avgust 27 član Elmilorad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...