mikri 3 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim iskusne da odgovore koliko motociklu tj menjacu i ostalom steti stavljanje veceg zadnjeg zupcanika ,,standard je 45 zuba a ja hocu da stavim 48 ,u pitanju je yamaha xt660r ,,i jos me zanima da li je potrebno pri tome menjati i lanac koji je u ok stanju ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan imaces manju brzinu vecu snagu na usponima . a lanc moze stari ako moze da se nabaci i stavi uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da ne menjas lanac onda stavi napred jedan zub manje, kod tebe je standardni 15 , ako mozes da nadjes 14. Prenos 14 / 45 je isto kao 15 / 48. Sa takvim prenosom maksimalna brzina bi se smanjila za 10 km/h. Pogledaj : www.gearingcommander.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan vec sam nabavio zadnji 48 zuba ,,zanima me koliko to steti motociklu,da li se tako vise haba menjac i tko zna sta jos ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Skracen prenos , prakticno , rasterecuje motor i menjac ali s` druge strane dozvoljava masini da se vise vrti sto moze biti problem ako si grub na gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da ne menjas lanac onda stavi napred jedan zub manje, kod tebe je standardni 15 , ako mozes da nadjes 14. Prenos 14 / 45 je isto kao 15 / 48. Sa takvim prenosom maksimalna brzina bi se smanjila za 10 km/h. Pogledaj : www.gearingcommander.com Bravo za link! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...