zlig0r 2058 Napisano Avgust 19 Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji ortak mi promenio državu stanovanja, te ostaje višak auto... VOLVO XC90 u najjačoj opremi. Auto je u odličnom stanju! Auto se nalazi u garaži u NS, sa njim dogovor i sve informacije oko kola preko vibera, a sa mnom oko gledanja uživo i test-ride-a Pozovite se na mene i BJB za dodatni popust! Volvo XC90 D5 Inscription WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volvo XC90 D5 Inscription, 2016. godište, Džip/SUV, Dizel 1969 cm3, vozilo prešlo 203500 km, Novi Sad. Putnička vozila - Polovni Automobili 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2058 Napisano Avgust 19 Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je igrom slucaja do subote u NS, pa se vraća preko, te je ovo idealno vreme da se na obostrano zadovoljstvo reši robno-novčana razmena tako da možete trenutno i da ga zovete na mob, a onda od nedelje - viber sa njim, a ja sam tu da otvorim garažu i isteram makinu.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2058 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo malo i da zakomplikujemo robnonovcanu razmenu nekim zamenama…naravno da bi bilo idealno da ode za kes…nooooo: ja sam ponosni vlasnik namunjenog Seata Leona koji je nekad bio vozilo naseg pokojnog forumasa Davora (BigDaddy)…kako sam sebi pre nesto meseci ispunio zelju i kupio Hondu Accord VIII, Leon je preuzela moja gospodja… no na moju zalost, nije se pronasla u spustenom autu sa toliko konja…. zasto sve ovo pisem? Jer onda postoji i opcija da Volvo mozete da menjate za neki noviji gradski auto u vrednosti do tipa 10k, plus kinta, pod uslovom da je se auto svidja nama i da je stanje odlicno…pa cu ja dalje sa ortakom da resavam oko tog auta za gospodju… jer mi je svakako u planu da joj ispunim zelju i kupim nesto drugo… Za leona se ne brinem, takav auto, u tom stanju, ce brzo naci novog vlasnika koji ce da ga voli, mazi, pazi i zove djole, kao sto sko Davor i ja… Promenio Avgust 19 član zlig0r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 405 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 165 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Dramski zaplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2058 Napisano Avgust 22 Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Prvi potencijalni kupac bio odusevljen, ali ga minirala zena, kaze prevelik je to auto da ona u njemu razvozi klince u vrtiće… tako da je sledeci covek koji je dosao da ga vidi - pazario… shodno tome, moze brisanje teme, auto je prodat… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...