zlig0r 2038 Napisano pre 7 sati Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji ortak mi promenio državu stanovanja, te ostaje višak auto... VOLVO XC90 u najjačoj opremi. Auto je u odličnom stanju! Auto se nalazi u garaži u NS, sa njim dogovor i sve informacije oko kola preko vibera, a sa mnom oko gledanja uživo i test-ride-a Pozovite se na mene i BJB za dodatni popust! Volvo XC90 D5 Inscription WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volvo XC90 D5 Inscription, 2016. godište, Džip/SUV, Dizel 1969 cm3, vozilo prešlo 203500 km, Novi Sad. Putnička vozila - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2038 Napisano pre 7 sati Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je igrom slucaja do subote u NS, pa se vraća preko, te je ovo idealno vreme da se na obostrano zadovoljstvo reši robno-novčana razmena tako da možete trenutno i da ga zovete na mob, a onda od nedelje - viber sa njim, a ja sam tu da otvorim garažu i isteram makinu.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2038 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo malo i da zakomplikujemo robnonovcanu razmenu nekim zamenama…naravno da bi bilo idealno da ode za kes…nooooo: ja sam ponosni vlasnik namunjenog Seata Leona koji je nekad bio vozilo naseg pokojnog forumasa Davora (BigDaddy)…kako sam sebi pre nesto meseci ispunio zelju i kupio Hondu Accord VIII, Leon je preuzela moja gospodja… no na moju zalost, nije se pronasla u spustenom autu sa toliko konja…. zasto sve ovo pisem? Jer onda postoji i opcija da Volvo mozete da menjate za neki noviji gradski auto u vrednosti do tipa 10k, plus kinta, pod uslovom da je se auto svidja nama i da je stanje odlicno…pa cu ja dalje sa ortakom da resavam oko tog auta za gospodju… jer mi je svakako u planu da joj ispunim zelju i kupim nesto drugo… Za leona se ne brinem, takav auto, u tom stanju, ce brzo naci novog vlasnika koji ce da ga voli, mazi, pazi i zove djole, kao sto sko Davor i ja… Promenio pre 3 sati član zlig0r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...