Nikola21 0 Napisano Sreda u 19:37 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me da li neko ima ili zna gde može da se kupi novi ili dobar polovan zadnji disk za mog ljubimca, SUZUKI GS 500E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 48 Napisano Nedelja u 22:19 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam googlao motorcycle parts "tvoj model motocikla", kao što sam radio i za svoje motocikle ranije, izađe ovo Suzuki GS500E 2000 Rear Wheel - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Suzuki GS500E 2000 Rear Wheel - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer I tu možeš da vidiš part number za zadnji disk, kao i sa kojim sve modelima je taj disk kompatibilan. npr GS500 GS500(H) - Rear Wheel (2001) GS500E GS500E(EU) - Rear Wheel (1994) GS500E(U) GSF 400 BANDIT GSX600F GSX600F(U)(U2) GSX750F Tako da posle možeš da potražiš na KUPUJEMPRODAJEM, ima nekoliko korisnika koji prodaju delove za razne japanske motocikle. Tvoj i njemu kompatibilni su još uvek popularni, pa verujem da ćeš lako naći gde možeš da kupiš disk. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...