Vaske4s 2997 Napisano juče u 08:01 Drug član, 975 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov teme, poklanjam jaknu velicine M, ja sam visok 172, tezine 80Kg. Jaknu vise ne koristim obzirom da sam promenio i motor i opremu, zena je naredila da oslobodim mesto u ormaru. Jakna ima i zimsku postavu koja se skida i u dobrom je stanju sa napomenom da rajsfeslus ne funkcionise bas najbolje, pretpostavljam da bi bilo dobro zameniti ga. Imam jednu molbu, u duhu solidarnosti koju obnavljamo prethodnih par meseci, a to je da onaj ko odluci da mu jakna odgovara, uplati 2K RSD u humanitarne svrhe, sami odaberite kome. Jakna se moze preuzeti u Bg ili je mogu poslati brzom postom, ja placam postarinu. Da ne bi bilo ljutnje i da bi bilo transparentno, jakna ide onom ko prvi okaci dokaz o uplati. 14 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7555 Napisano juče u 08:16 (promenjeno) Drug član, 2102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest ! Promenio juče u 08:18 član Darko Mihajlovic 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6494 Napisano juče u 08:24 Pana, 643 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Vaske4s je napisao: ...zena je naredila da oslobodim mesto u ormaru. Браво за госпођу Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7555 Napisano pre 23 sati Drug član, 2102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Vaske4s jesu ovo sa strane lufteri ili dzepovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 374 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan PAY_5839252176205490.pdf 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2997 Napisano pre 23 sati Drug član, 975 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: @Vaske4s jesu ovo sa strane lufteri ili dzepovi? Lufteri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2997 Napisano pre 23 sati Drug član, 975 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, mootoograf je napisao: PAY_5839252176205490.pdf 71.86 kB · 4 downloads Reseno, na PP se dogovaramo oko primopredaje, hvala za uplatu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8347 Napisano pre 21 sati Drug član, 3398 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste papuče. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 277 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije otisla jakna, uzeo bi ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2997 Napisano pre 1 sat Drug član, 975 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otisla, zakljucavam temu da ne bude vise zabune. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...