Jump to content

Moto Zajednica

All Seasson Tigar 215/55/16 na celincnim felnama 5x112

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 200 postova

Felne dosle sa autom ali posto ne verujem u te gume za sve sezone prodajem ih jer sam kupio letnji set 17ki a od Forda imam zimske pa cu nabaciti na drugi set alu 16ki. Gume vozene jednu zimu na Passatu B6. Slike ne da da stavim nema mesta naravnooo! Link:

WWW.FACEBOOK.COM

Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 767 postova
  • Motocikl: će si bude

Ni ja nisam verovao dok nisam probao. Konkretno Sava Allseason. Dve godine sam ih terao preko cele godine, a otkad sam uzeo onaj set letnjih od tebe, ostavio sam ih da mi budu zimske.

Kakve su nam zime zadnjih godina, gotovo bez snega i ekstremno niskih temperatura, više mi odgovaraju allseason od pravih zimskih. Mogu da ih ranije postavim a kasnije skinem s auta jer im ne smetaju više temperature kao zimskim, a bezbednije su od letnjih na okasnelim jutarnjim mrazevima.

• Svrati ponekad, 200 postova

Kolega me isto ubedjuje da stavim te na 16ke alu i kune se u njih. Ima i toga kakve su zime verujem, pogotovo kod nas u Vojvodini nije bilo snega redovnog ne pamtim! Ako se ne prodaju stavicu ih kao zimski set na alu 16ke. Imam sa Forda jos zimske nove pa sam njih mislio da stavim ili cu kombinaciju napraviti videcu.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 767 postova
  • Motocikl: će si bude

Ne znam kako su se pokazale Tigar, ali za ove Save sam se lično uverio. Mada, nisam još čuo ni da se na njih neko požalio. A čak i ovde u brdovitim krajevima sa malo većom nadmorskom visinom, veći sneg je postao retka pojava, jbg.

Ali u pravim planinskim predelima, gde to nije slučaj, zimske gume su svakako i dalje najbolji, tj. jedini valjan izbor.

Promenio član RaS

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja