jevrica 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da vec postoji ova tema..? al me iskreno mrzelo da listam sve zbog sporog interneta... Interesuje me,sta raditi sa lancem,kako ga pripremiti za zimske periode? -moj motor stoji napolju,naravno prekriven najlonom i zasticen od zimskih padavina..ali sam primetio da mi je malo lanac na nekim delovima zardjao ako mogu tako da kazem... skoro sam ga prskao " factori line-motul"sprejem... Plasim se da nesto ne proizadje na lose po prestanku zime,pa da moram da menjam lanac,a dobar je.. Pomagajte ljudi sa vise iskustva,sta ciniti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan namazi tovatnom masti na leto ga operi u benzinu ilinafti pa prskaj sa sprjevima ili uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci mast... nego da te pitam jos nesto?U lancu ima neki O ring i Z ring valjda,na boci od spreja pise a i u manuelu za moj motor,da iskljucivo koristim sredstvo za lanac koje ne ostecuje te ringove...? Da li je tovatna mast sigurna,da ne osteti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 13, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi mazao tovatnu mast kad imas sprej ? Naprskaj ga obilno sprejom i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,natopicu ga dobro... Hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavaj naftu ili benzin jer ce oni pojesti one male gumice izmedju karika lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan onda ti ostaje pranje pod pritiskom posle , nemoj koristiti benzin ili naftu kad lanac ima te male gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...