kepo 4527 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 500 evra za opremu? Pa jeste Kepo, taman...kaciga min. 100, jakna 120, pantalone 100, rukavice 50, pojas 40...i tako to... ;D Kaciga 100, jakna 100, pantalone 100, cizme 100, rukavice 50 i jos koja sitnica 50 = 500 EUR. To je minimum da se na motoru zastiti od pada i pri prvom padu ne pocepa, da se ne smrzne, da ne pokisne ko mis, da mu traje bar 3 sezone. ;D Oprema,pa tek onda motor. Inace ako prvo kupi motor, tu ce doci kaciga, ima jaknu bez protektora i tu je kraj sto se tice opreme, a pocetnik je! Kupi bar komplet kornjacu za 50-100 eur, ako nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BT 50 i teraj jednu sezonu, nadji na SO table. Ako te je sramota da vozis BT, sto ne bi trebalo, onda pazari max 125 ccm. I mozes na auto put sa 125 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan hvala narode... sad mi je lakse E pa da pocenmo... imam 28 godina, visok sam 182cm i tezak 75kg (znaci mrsav i relativno visok ) Sto se tipa motora tice... voleo bih da to bude touring/enduro (kao npr. varadero moj ljubimac) ili race. Nisam usijana glava i ne mislim da ludujem. Od motora do sada nista nisam vozio... nikada nisam ni seo cak ni da probam masinu. Ali zato imam debelo iskustvo u voznji bicikla Nemam trenutno ni A kategoriju ni opremu a ni motor Sto se tice ulaganja... pa s obzirom da bi mi to bio prvi motor na kome se ne bih nesto dugo zadrzavao (do 2 god), ne bih mnogo ni ulagao u njega. Voleo bih da bude relativno mali potrosac i da ne prelazi 250cc eto toliko od mene.... ako treba jos neki podatak tu sam .... vi samo recite Potpuno isto kao ja jesenas. 28 god,180cm,85kg,nikad nisam vozio motor,nemam A kategoriju.Nemem opremu.Trazim touring-enduro (ili da bar lici).Ne bih veliku kubikazu. Budzet potpuno isti-znaci 2000e.Zadrzao bi motor samo 1-2 sezone.Hocu da ima i solidnu brzinu (120-140km max).Gledao varadera 125 mesec dana po oglasima.Ukupno sam 3 meseca trazio motor i na kraju zbog mnogo razloga kupio sam yamahu tdr 125 2t,98god +kofer.Cena je bila 1750e.Ista kao na mojoj slici. Veoma sam zadovoljan s njom. Ko se ne razume u motore na prvi pogled misli da je mnogo jaci (dok ne cuje motor )Udoban je,dobro ide i mislim da se moze steci lepo iskustvo pre kupovine jace masine.Prilicno je velik za 125cc.Velika preporuka za ovaj motor. To naravno ako ides na manju kubikazu. A ako si dovoljno pametan i pazljiv vozac mozes da uzmes i nesto jace slobodno.Ako te nesto interesuje u vezi tdr pitaj pa cu ti odgovoriti. Auu,al sam oduzio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan I meni se mnogo svidja tdr... gledao sam ga po oglasima ali su godista dosta stara nema nista pre '96. a to mi je ipak matoro. A reci mi molim te kakav je za voznju i kakav mu je zvuk, potrosnja, da li je skup za odrzavanje i td. Bez obzira sto sam hladna glava i sto ne bih palio i zario po ulicama BGD-a ne bih uzimao nista jace od 250cc... znaci to je gornja granica definitivno. Sto se opreme tice pojas, rukavice i kaciga su obavezni za sam pocetak... a kasnije nameravam da kupim i dobru jaknu pa mozda cak i cizme... ali polako, prvo masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ali polako, prvo masina Prvo oprema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Kepo! Prvo dobra kaciga, jakna, rukavice i bar štitnici za kolena. Kada ne daj Bože budeš malo drljao po asfaltu sa novim motorom a bez opreme, setićeš se Kepe i mene šta smo ti savetovali. Čuvaj glavu, motora će uvek biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan malo off:Koliko kostaju ti stitnici za kolena? Ja imam IXS-ove wind stopere, a mislim da je Arakis na to mislio i u njih mogu da se ubace protektori i ovi kao moji koštaju 35 eura i jako su dobra stvar za zaštitu od vetra i hladnoće na kolenima. Postoje i štitnici kao proteze i njihovu cenu ne znam, ali oni su uglavnom za off-road vožnju. u svakom slučaju po meni je najbolje odmah kupiti pantalone i onda si miran, ja i sada ne znam zašto odmah nisam kupio pantalone nego se zezam sa ovim wind stoperima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kupio na prošlom Kuglašu od Bosketa Louis wind stopere, svaki ima gornju i donu traku - na čičak, jako lepo greju kolenca a za ne daj Bože zaštitili bi malo od drljanja . Cena - 10 evrića par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Guci 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan he he he... ma nismo se razumeli gospodo Ja nemam ni nameru da sedam na motor niti da ga kupujem a da nemam opremu. Znaci odem kupim motor i odmah odatle pravo po opremu. Pa zato i jesam ogranicen sa lovom inace bih ja bez razmisljanja nasao masinu za sebe Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan to je jedna velika prednost ovog foruma... sve i da oces bez opreme ,pravi ljudi ne daju ...a tako i treba da bude! p.s.samo nemoj motorom da ides po opremu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan he he he... ma nismo se razumeli gospodo Ja nemam ni nameru da sedam na motor niti da ga kupujem a da nemam opremu. Znaci odem kupim motor i odmah odatle pravo po opremu. Pa zato i jesam ogranicen sa lovom inace bih ja bez razmisljanja nasao masinu za sebe Pozz! ;D ;D ;D Ne! Prvo kupis opremu, pa onda odes po motor! Kapiras? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Februar 15, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sa Kepom se slazem 100% ;D Ali mogu da ti kazem da je slatko kupovati opremu dok cekas motor. Onda setas po prodavnici i mastas o tome kako ces da se vozis...mmm... Bez uvrede gonicima Kineza, ali moje skromno misljenje je da kineze ne treba kupovati. Mozda je bolje uloziti 1300-1500 evra u staru Hondu u dobrom stanju, malo je picnuti i voziti pravu kvalitetnu masinu, a ne akati oko loseg motora. I kada sredis sve na tom nekom kinezu i kada sve radi perfektno, opet vozis kineza. Kao koncept savetujem enduro zbog svega vec pomenutog ranije, ali i toga sto se takav motor najmanje osteti ukoliko ti ispadne. Iako ti mozda ne bi stajao dobro kao npr. Tranalp ili ne daj boze Varadero, moja preporuka je Honda NX250 (Dominator), kao sto vozi Kalina sa foruma. Motor ima 115kg, 23KS, duplu bregastu, 6 brzina, vodeno hladjenje i ide kao lud (140km\h)... a trosi 3 litre. I ako krene da ti ispada u nekoj malverzaciji, toliko je lagan da mozes da ga zadrzis jednom rukom. Samo nije za pravi off-road... U sustini, od civilnih 250-ica i nemas bas neki izbor, posebno ne novijeg datuma. TDR-a ne savetujem, posto trose mnogo, a agregati su im mnogo nasvirani i nisu preterano trajni. I delovi su strasno skupi, ali je najveci problem to sto kod nas niko od pravih majstora nece da radi tu masinu, jer je previse rizicno, osim Bobana sa ceraka koji je jedini Tata za 2-taktne masine. Povremeno se neki samouvereni uhvate pa odrade generalnu i shvate bolnu istinu kada motor zakuca posle 3 dana. 4-taktna 125-ica, makar to bio i (predivni) Varadero, ce te smoriti vrlo brzo, mozda cak i za jednu sezonu. Ostalih 500 evra najbolje je uloziti u dobru opremu, sto ne mora da znaci i skupu. Dobro prouci gde sta ima da se kupi i posto je, ali obavezno redovno gledaj Luis, Polo i Hein Gericke i budi u toku kada je snizenje i za koje artikle. Mozes ceo da se napakujes za te pare. U svakom slucaju savetujem da pored kacige, rukavica, pantalona (sa protektorima), nabavis i jaknu (sa protektorima) i uvek da se zastitis sto vise, posebno sto bi ti ovo bila prva sezona. Zaboravih i cizme, koje su jako vazan deo opreme, a koji se cesto zanemaruje i zaboravlja... To je jos 100e preko racuna btw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Lepo piše plakata gore ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan joj pa kako ja sve to da odradim sa max nategnutih 2500e... i motor, i opremu i polaganje i skolu i prenos i registraciju :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan I meni se mnogo svidja tdr... gledao sam ga po oglasima ali su godista dosta stara nema nista pre '96. a to mi je ipak matoro. A reci mi molim te kakav je za voznju i kakav mu je zvuk, potrosnja, da li je skup za odrzavanje i td. Bez obzira sto sam hladna glava i sto ne bih palio i zario po ulicama BGD-a ne bih uzimao nista jace od 250cc... znaci to je gornja granica definitivno. Sto se opreme tice pojas, rukavice i kaciga su obavezni za sam pocetak... a kasnije nameravam da kupim i dobru jaknu pa mozda cak i cizme... ali polako, prvo masina TDR je tezak oko 140kg (tako pise u saobracajnoj) tako da stvarno mozes prilicno lako da ga zadrzis kad krene da ti pada u stranu. To ce sigurno da ti se desi par puta kada pravis polukruzno na pocetku posto nisi vozio motor nikad.Bar ce to da ti se desi na poligonu dok ucis.Ja probao jednom suzuki dr BIG.Pa ono je kao tenk.Ako krene da pada moze da ga zadrzi jedino neko od 120kg+.Ili sam ja previse slab TDR ide mirno do 6000 obrtaja,a posle toga naglo ubrzava (slicno kao kola tdi kad se ukljuci turbina) tako da ti ubrzanje ne manjka cak ni u vecim brzinama.E,sad sigurno ne moze da se uporedi sa jacim motorima.Ali za tebe kao pocetnika je sasvim ok. Ima 6 brzine tako da na otvorenom putu ne moras da ga drzis pod skroz jakim gasom. Za odrzavanje ne znam jer je na mom sve promenjeno kad sam ga kupio. Gume (obe),lanac i lancanici,plocice.Sredstva za odrzavanje lanca su univerzalna tako da bilo koji motor da uzmes isto te kostaju. Ulje sipas za 2t motore. Ima rezervoar za to i on posle sam mesa ulje s gorivom.Ne moras da mislis kolko ulja da sipas na x litara goriva.Nema klasicne zamene ulja kao kod 4t. Tiho se cuje kad radi.Kad mu das gas zvuk je sasvim ok. Ne cuje se kao motorna testera kao sto sam imao prilike da cujem neke kroserice. Izgled je bas dobar (bar meni,jer to je opak subjektivna stvar).Ima i deltabox ram pa onda ima i neku crtu sportskog u sebi. Postoji jos jedna vrsta tdr-a.Ona je bez tog deltabox rama,i farovi su drugaciji.Procitao sam na forumu da ih ljudi ne preporucuju.Ne znma tacan razlog.Valjda su se oni proizvodili u italiji a ovi sa db ramom u Japanu. Sediste je dosta udobno a polozaj je meni idealan.Ne umaras se uopste a i taman se naviknes na takvo sedenje pre nego sto uzmes neki ozbiljniji motor.Rupe amortizuje odlicno zato sto je visok motor.Mozda je napred malo mek pa pri ostrim kocenjima prednji kraj dosta propada.U krivinama nit smrdi nit mirise.Ljudi sa vecim iskustvom kazu da se ne ponasa najbolje u krivinama.Ja druge nisam vozio pa ne mogu da uporedim.Na tdr sam se vec navikao pa ne znam za bolje TDR ima i vodeno hladjenje a ne vazdusno. Sto se veka motora tice moguce je da se vise arce od 4t jer rade na visim obrtajima.Crvena zona mu je tek od 10000 obrtaja.Ali ti ces ionako da vozis samo sezonu-dve pa ako uzmes ocuvan primerak mislim da je nerealno da ocekujes da ce motor da ti zakuca.Ako se to ne daj Boze i desi mozda jes da ces teze naci majstora,ali isto tako 2t motor se sastoji od mnogo manje delova od 4t.Na kraju mislim i da zamena agregata nije nesto skupa.Poverenje mi je ulilo i to sto se prodaju i mnogo stariji tdr-ovi. Zakljucak-ja sam isto bio protiv 2t masine.ALi koliko god gledao razne motore i njihove karakteristike,kad odes da pogledas motor mozes uz pomoc nekog iskusnijeg da odredis u kakvom je stanju.Kad ga vidis i probas sve tvoje znanje (sati i sati gledanja na netu,nemoj da kazes da nisi dane proveo pretrazujuci net ) pada u vodu i znaces odma' da li je to motor za tebe ili ne. Kao sto i ona reklama kaze ili jesi (jeste) ili nisi (nije). Ubrzaj malo kupovinu jer kad temperatura skoci zajedno s njom skacu i cene. O opremi necu ni da pricam jer nisam video da gnjurac roni bez opreme,da padobranac skace bez nje,pa cak ni striptizeta ne izlazi bez neke opreme (mislim na osnovnu-onu sto mora da skine da bi to uopste i bio striptiz) pa tako ne vidim zasto bi i bajker vozio bez nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je izbor taj TDR. U skladu sa tvojim mogucnostima i potrebama. Vozi ga jedno 2 godine, i posle ti nece trebati tudji savet za izbor motora...znaces i sam... A naucices da vozis lepo.... Mada ja ne bih bezao ni od recimo Yamahe DT (isti motor, samo drugaciji izgled), Kawasaki KMX-a, Tomosa enduro/supermoto 125 4t, Suzukija Dr125 itd... to su sve motori koje ces lako kasnije prodati (zbog kubikaze i ogranicenja za one od 16 godina) i na njima neces nista izgubiti na ceni za godinu/dve dana. Izbegni 250cc, to je relativno retka kubikaza i sigurno je teze naci delove za te motorcikle...znaci neka 125-ica za pocetak... U pravu si sto ne slusas ljude koji ti kazu da kupis 500cc za pocetak...to je definitivno pogresan pristup, postoji skola koja treba da se prodje i od nje ne treba bezati...Ne kazem da nema izuzetaka, ali to su ipak samo izuzetci... Pozdrav. BTW, izbegni i kineze...to se jos uvek ne moze nazvati motorom...uzasan kvalitet, a za slicne pare mozes i mnogo kvalitetniji motor da kupis (npr. u oglasima je bio Tomos 125sm 4t sa Yamahinom masinom za 1400e - nijedan raspali kinez se sa tim ne moze meriti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da pogledas Yamaha DT 125, ima ih dosta, lak je za odrzavanje i za ucenje i mozes relativno jeftino da ga nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Februar 15, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan joj pa kako ja sve to da odradim sa max nategnutih 2500e... i motor, i opremu i polaganje i skolu i prenos i registraciju :'( Motor 1500e, oprema 500e i sredjivanje motora, polaganje i prenos jos 500e. Realno je, ne brini... Ako je ikako moguce, nemoj ovde da kupujes motor, nego uvezi iz Svajcarske npr, pa ne placas prenos. To posebno vazi ako se odlucis za TDR-a, posto su motori iz uvoza uglavnom odlicno odrzavani, posebno Svajcarci, a kod nas ljudi zbudze samo da radi, pa rikne kod tebe za par dana. Ne bi mi verovao kada bih ti pricao kakvih sam se TDR-ova nagledao kada smo birali motor za zenu. Na kraju smo se odlucili za NX-a iz uvoza (Svajcarska naravno) i nismo pogresili ni najmanje. Posle toga sam i ja za sebe kupio DR350 i nemam reci da opisem moje odusevljenje ;D I meni se TDR svidja strahovito zbog izgleda i snage, ali se nista od toga ne isplati kada izracunas koliko benzina i ulja guta. Izracunaj: trosi 6-7 litara na 100km + litar ulja kosta 7e, na 2% mesavine to je 50 litara, sto je oko 700 kilometara). A TDR i turing zaboravi osim ako uzivas u istripovanim akcijama. :o Uostalom pozovi Bobana sa Ceraka, pa pitaj coveka sta on misli o tom motoru. On je ionako jedini koji moze dobro da servisira tu masinu ako rikne. DT je strasan motor, ali i on je dvotaktni, trosi i sve vreme moras da ga teras u crvenom ako mislis da ide iole ok. Uostalom to su sve 125-ice i to je sve slabo na neke duze staze, posebno ako je u pitanju 4-taktna. Ne bih se slozio da za 250-ice nema delova. Ima ih kao i za svaki drugi japanski motor, ionako ih uglavnom narucujes. Za NX-a ima svasta i u Luisu btw... Ni ja na tvom mestu ne bih odmah isao na 500ccm. I 250 je previse ako ne umes da se kontrolises najbolje, ti to najbolje znas. Kao sto rece bopk, sada ti je najbolje vreme da kupis ili porucis motor, pre svega zbog cena koje su nize, ali i vremena za prenos/uvoz, sredjivanje, polaganje, opremu i td. Zvuci prosto, ali realno dosta vremena ode na to, pola sezone sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Februar 15, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan E da, i 2-taktni agregat ne voli kocenje motorom zato sto se podmazuje preko goriva (ili mixera koji je vezan na gas). Pa kada ides nizbrdo i kocis motorom, on se vrti na npr. 6000 obrtaja, a prima goriva (samim tim i ulja) samo za ler. Tako masina propadne mnogo brze. A 4-takta vozis kao auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDR i DT su iste masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Februar 15, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali DT ima 15KS, a TDR skoro 25. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je zato sto je jedna otpusena odmah iz fabrike, a druga nije. Zavisno od godista, razlicito se derestriktuju. Najpovoljnija (najjednostavnija) DT za derestriktovanje je 97-99-to godiste. Cim se to uradi, i ona ima toliko (pre bih rekao oko 22ks). Inace, potpuno iste masine... I nema svaka TDR 20 i kusur konja. Neke verzije su prigusene isto kao i DT na 15ks. Isto tako Kawa kmx ima 15ks za evropsko trziste, a negde se prodaje sa 24ks...ona je jos laksa za derestrikciju - samo u auspuhu na izlazu iz cilindra...nista vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dt 125 je dobro resenje ako ce ti motor sluziti samo za prelazni period(ucenje). Mozes ga kupiti dosta jeftino i kasnije prodati za slicne pare. Pri tom-motorcic je sasvim solidan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan dt je kroserica a ja kroserice na volim. Ne go sta vi mislite o hondi cbr 125? ona mi je nekako zapala za oko? ima li neko iskustva sa njom... kakva je za voznju, odrzavanje itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...