cezarpa 12019 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Ne silazi, 2811 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da te utesim u Benelli servisu u BG sipaju Shell advance ultra 15-50 100% sint.Sve to u garanciji. U knjizici je pisalo 10-40 Promenio Avgust 17 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Avgust 17 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Сликај главу цилиндра на Педи на темену, да видим шта је.Sent from my SM-G998B using TapatalkOK slike?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12019 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Ne silazi, 2811 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 50ccm? Kako ce da prodje tehnicki ako pocnu da mere brzinu? Promenio Avgust 17 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Avgust 17 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 50ccm? Kako ce da prodje tehnicki ako pocnu da mere brzinu?Pa ima blokadu, valjda, treba da probam da je povežem pa da vidim brzinu.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12019 Napisano Avgust 17 Ne silazi, 2811 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan na 20,30 pogledaj glavu ,ista kao tvoja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Avgust 17 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan na 20,30 pogledaj glavu ,ista kao tvoja?Nisam stručnjak, koliko znam sve je to jaaako slično.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3180 Napisano Avgust 17 Ne silazi, 5251 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK slike?Sent from my 2107113SG using TapatalkНе више од 80 кубика.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Avgust 18 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo priče o mopedu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3062 Napisano Avgust 19 Drug član, 1673 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li prostora za skladistenje ispod sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6067 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 4496 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, nije to skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Avgust 19 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li prostora za skladistenje ispod sedista?Staje mali set alata, disklock, novčanik i mobilni telefon. Da ne ide ćaletu ugradio bi tu usb punjač verovatno.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 0 Napisano Avgust 29 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko je l se za blokadu sece/prespaja neka zica ili menja cdi? Inace imam ga mesec i po i prezadovoljan sam. 110kg. Potrosnja oko 2l. Testirao sam ga čep-čep al me mrzi do pumpe jer je mali bas rezerovar (tipujen na 2.5l) pa sipam u kantu i onda ga kuci tankam cim padne do crvene. Presao sam 1300km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Septembar 1 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko je l se za blokadu sece/prespaja neka zica ili menja cdi? Inace imam ga mesec i po i prezadovoljan sam. 110kg. Potrosnja oko 2l. Testirao sam ga čep-čep al me mrzi do pumpe jer je mali bas rezerovar (tipujen na 2.5l) pa sipam u kantu i onda ga kuci tankam cim padne do crvene. Presao sam 1300kmRezervoar je oko 3.5L. Blokada se stavlja spajanjem dva džeka ispod sedišta, ispod plastike skroz pozadi, do štop svetla, tako mi rekli u servisu.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Septembar 1 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je moja Peda drugde, zlostavljam tuđu u prolazu. Kolega na 1000km.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3629 Napisano Septembar 1 Drug član, 1722 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio si prst u pedu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Septembar 1 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 0 Napisano Septembar 1 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gordak985 said: Pošto je moja Peda drugde, zlostavljam tuđu u prolazu. Kolega na 1000km. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ahahahhaga, Bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubans 0 Napisano Septembar 2 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za ostale vlasnike Pede x50. Moj pokazivač nivoa goriva već nakon potrošena 2 litra (oko 100 km vožnje) ode u crveno, skoro kao da je potpuno prazan. Da li i kod vas pokazivač toliko laže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 0 Napisano Septembar 2 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ljubans said: Imam pitanje za ostale vlasnike Pede x50. Moj pokazivač nivoa goriva već nakon potrošena 2 litra (oko 100 km vožnje) ode u crveno, skoro kao da je potpuno prazan. Da li i kod vas pokazivač toliko laže? I kod mene je tako. Zato sam i mislio da je 2.5l rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3739 Napisano Septembar 2 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam 3l na 150 km i imalo je još horiva u rezervoaru solidno.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 0 Napisano Septembar 2 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 9/1/2025 at 8:50 AM, Gordak985 said: Rezervoar je oko 3.5L. Blokada se stavlja spajanjem dva džeka ispod sedišta, ispod plastike skroz pozadi, do štop svetla, tako mi rekli u servisu. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Proveravam blokadu cim se vratim sa odmora. Ne pada mi na pamet u ovlascenom da placam 5000 za 0.7l ulja. Je l ima neki pdf fajl sa uputsvima nekim za odrzavanje? Bas nema nista na netu o njemu. Jurio sam neke kineske sajtove sto ih prave za Pedu ali mi ne odgovaraju nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12019 Napisano Septembar 2 Ne silazi, 2811 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za ulje ti ne treba manual.10-40 menjaj na 1000 -1500km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 0 Napisano Septembar 2 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, cezarpa said: Za ulje ti ne treba manual.10-40 menjaj na 1000 -1500km. To znam. Nego za ostale stvarcice. Mada nadam se da ce izdrzati 10+ k bez kvarova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12019 Napisano Septembar 2 Ne silazi, 2811 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Peda ima servisnu mrezu po SRB.Ako je nesto vece uvek mozes da im se obratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...