Donspiridon 18 Napisano Avgust 2 U prolazu, 83 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gordak985 je napisao: Koje ulje sipaš? Sent from my 2107113SG using Tapatalk Evo ulja koje sam sipao do sada nisam primetio neku razliku da je sta bolje ili gore od onoga sto je bilo u njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 2 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče se provozao do Barajeva, magistrala mu nije prirodno stanište ali odvezao me. I vratio bez problema. U povratku mrak:Kratko svetlo upotrebljivo, dugo je sasvim ok. Generalno su svetla lošija, ali ništa skandalozno.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 3 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stari kofer skinut s tavana, poslužiće za prvu ruku, sinoć ošmirglan, jutros prefarban, malo sam nešto zeznuo, pa sam išao da popravim, pa sam napravio gore, ko ga grebe, biće to ok :-)Bitno da ima gde cerada da se spakuje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9340 Napisano Avgust 3 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Gordak985 je napisao: Juče se provozao do Barajeva, magistrala mu nije prirodno stanište ali odvezao me. I vratio bez problema. U povratku mrak: Kratko svetlo upotrebljivo, dugo je sasvim ok. Generalno su svetla lošija, ali ništa skandalozno. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Moj brat već par puta iz Vranića do grada, ali preko Sremčice. ET 50. Nije karburator, led svetla, pali i bez ključa... Moderno. Kupljen pre mesec dana na Čukaričkoj padini, 1400e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 4 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i ja juče napunili prvih 100km, obojici potrošnja 2.1l/100km. Malo je reći da smo zadovoljni. Trebaće zakazati prvi servis uskoro.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 5 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas moja žena prvi put sela na motor, nisam joj ni rekao šta sam kupio, rekao joj da me čeka ispred prodavnice. Samo se nasmejala kad me je videla na mopedu i pitala kako da stavi kacigu :-) Lagana prva vožnjica do lokalnih "borića".Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 7 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kum moj (nema A) probao moped, oduševio se, otišao i kupio i on, treća sreća, crko mu kilometar sat/brzinomer na 8. kilometru. Zove ih danas da vidi kad da im otera, verovatno nije lepo bio montiran pinjon ili tako nešto.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2032 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Drug član, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Još dva, tri vlasnika i pada Viber grupa, a onda i godišnje okupljanje Sniperista Da mi treba za grad, uzeo bih bez razmišljanja. Baš je zanimljiv. Promenio Avgust 7 član Luka9905 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 7 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Merkaju je dvojica s posla :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 7 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sladak je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 70 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Kako je rešen nosač kofera, jedan seo učvršćen ispod sedišta kao na Kymcu, drugi idena amortizer, drugo mesto na ramu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 9 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je rešen nosač kofera, jedan seo učvršćen ispod sedišta kao na Kymcu, drugi idena amortizer, drugo mesto na ramu?Nisam siguran iskreno, nisam se udubljivao, samo sam montirao ploču i provozao kofer jednom, posle sam ga ofarbao u crno i od tad ga vozam u gepeku :-D Evo ti par slika ako ti šta znače. Ne bih sa slika rekao da ijedna ide na amortizer. Ali proveriću kad dignem sedište.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 9 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su slicnosti i razlike izmedju Visa R i Sniper? Uvek moram da citam koji je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 70 Napisano Avgust 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Deluje da je nosač fiksiran na 2 različite tačke, na Kymcu ceo nosač na 4 šrafa koji su maltene jedan do drugog, razvalio dva nosača a sada popustila i sama čelična pločica zavarana na ram kao nosač, moram da je varim i ojačam. A tebi svaka čast kada voziš sa ženom, meni je Visa očajna za vožnju u dvoje, previše lagan motor kada se optereti tom težinom baš bude nezgodan za okretanje i slične manevre. @cezarpa U suštini su oba kopija Honda Wave 100 modela pa je sličnost velika. Bitne razlike: 1. Peda nema nožnu kočnicu već je i zadnja kočnica kao na ostalim skuterima ručna 2. Motor na Pedi je iako na papiru 50cc očigledno veći jer razvija veće brzine 3. Peda dolazi sa aluminijumskim felnama i na osnovnoj verziji, kod Kymca samo 110 model ima alu felne 4. Peda dolazi sa nosačem kofera, kao i nosačem boce/torbe između nogu E sad ostaje da se vidi kvalitet izrade i kako će se pokazati u praksi, Kymco se pokazao kao pouzdan što se tiče mehanike, ali recimo plastike su tanke i krte. Promenio Avgust 9 član astmario 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 9 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to samo u lokalu, par kilometara, mada realno, ne buni se ni šasija ni agregat ni kočnice. Doduše, ja i žena zajedno ko jedan pošten domaćin :-)Buni se zadnje vešanje a i šasija kad se sa 80+ (po GPS) pređe preko češljeva na mostu u krivini, tako da to je no-no :-D70ak po GPS-u je ovom mopedu odlična kratareća brzina, može ceo dan i ne buni se ništa. Dokle, videćemo.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9340 Napisano Avgust 9 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2025. at 13:35, Gordak985 je napisao: Kolega i ja juče napunili prvih 100km, obojici potrošnja 2.1l/100km. Malo je reći da smo zadovoljni. Trebaće zakazati prvi servis uskoro. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Za koliko dana 100km? Moj brat je vozio na servis posle 4-5 dana. Taj vikend i moj klinac otišao tamo. Deca ga vozala u dve ulice od ujutru do ponoći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 70 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Nego dobar vam taj period razrade motora sa testiranjem maksimalne brzine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 10 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ako razradjujes mlitavo i posle je mlitav.Ovako se kali,kao celik. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 10 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A brate, trebalo je da ga isporuče s blokadom pa na prvom servisu da je skinu, nismo mi krivi :-)A i ne vozim ga pun gas stalno, onako 2/3.Kum juče zapalio na Kosmaj, ne verujem da je otišao pre mene :-) Ali obaveze jbg.A za koliko dana 100km? Nemam pojma, 2-3? Znam da je 200km napunjeno u 5. danu. Sutra prvi servis.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 10 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A kod perioda razrade je najbitnije ne držati agregat na istim obrtajima dug vremenski period, ono, autoput/tempomat. Znači treba voziti "normalno" samo se suzdržati od zavrtanja ušiju. Koliko je moguće :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9340 Napisano Avgust 10 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj iz Bačke Topole, prodaje i one kao Tomose, kaže mi drug kad kupuješ 50ccm, možeš odmah da uzmeš a da je 110ccm. Ali se nije sviđao bratovom klincu. 1050e je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 10 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam seo na taj "APN" u salonu, vešanje mi deluje lošije nego na Pedi, nekako štuca prednja vila. Možda je bilo to konkretnog primerka. A i objektivno je manje lep. Mada ima nekog šarma. Prodaje ga i Kompp co iz Batajnice, pod imenom K-moto (APN1S valjda).Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 11 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Urađem prvi servis na 200 (214) km, 5200 zamena ulja, realno, skupo je, znamo, teramo dalje, sledeći je na 1000 posle toga, na 2500. Do tad ću ja rešiti svoje pitanje svakodnevnog vozila nadam se.Posle servisa osetno lepše šalta, lakše ubrzava do 80 (po cajgeru), preko toga izbegavam da ga vozim i manje su osetne vibracije.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, mnogo je jeftin da bi se mogao očekivati neki kvalitet i trajnost. Ali sa druge strane, da kupis bilo koji novi kršteni skuter, ima za godinu dana da mu padne cena za koliko ovo sokoćalo košta celo Tako da, uživajte! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 11 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad znam za dve ovakve mašinice koje imaju preko 6000km u prvoj sezoni. Nas trojica imamo po 200, znači 600 ukupno :-)Što se mene tiče, nek izgura 10.000 bez problema i ja zadovoljan. Ja planiram da ga gulim sad do narednog servisa a posle toga ga dajem ćaletu nadam se. Kod njega bi motorče trebalo da potraje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...