Donspiridon 18 Napisano Subota u 17:57 U prolazu, 83 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gordak985 je napisao: Koje ulje sipaš? Sent from my 2107113SG using Tapatalk Evo ulja koje sam sipao do sada nisam primetio neku razliku da je sta bolje ili gore od onoga sto je bilo u njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3546 Napisano Subota u 22:03 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče se provozao do Barajeva, magistrala mu nije prirodno stanište ali odvezao me. I vratio bez problema. U povratku mrak:Kratko svetlo upotrebljivo, dugo je sasvim ok. Generalno su svetla lošija, ali ništa skandalozno.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3546 Napisano Nedelja u 10:07 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stari kofer skinut s tavana, poslužiće za prvu ruku, sinoć ošmirglan, jutros prefarban, malo sam nešto zeznuo, pa sam išao da popravim, pa sam napravio gore, ko ga grebe, biće to ok :-)Bitno da ima gde cerada da se spakuje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9261 Napisano Nedelja u 19:47 nekrunisani kralj moto cigana, 3260 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Gordak985 je napisao: Juče se provozao do Barajeva, magistrala mu nije prirodno stanište ali odvezao me. I vratio bez problema. U povratku mrak: Kratko svetlo upotrebljivo, dugo je sasvim ok. Generalno su svetla lošija, ali ništa skandalozno. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Moj brat već par puta iz Vranića do grada, ali preko Sremčice. ET 50. Nije karburator, led svetla, pali i bez ključa... Moderno. Kupljen pre mesec dana na Čukaričkoj padini, 1400e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3546 Napisano Ponedeljak u 10:35 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i ja juče napunili prvih 100km, obojici potrošnja 2.1l/100km. Malo je reći da smo zadovoljni. Trebaće zakazati prvi servis uskoro.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3546 Napisano Utorak u 17:55 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas moja žena prvi put sela na motor, nisam joj ni rekao šta sam kupio, rekao joj da me čeka ispred prodavnice. Samo se nasmejala kad me je videla na mopedu i pitala kako da stavi kacigu :-) Lagana prva vožnjica do lokalnih "borića".Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...