mitjaict 16 Napisano Sreda u 07:37 U prolazu, 70 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Bio sad na sajmu izlozen offroad wespa. I da, isti je motor ispodIzgleda strava. Sad deluje mi mali? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Sreda u 08:30 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je delovao malo manji od snajpera, a vespe i jesu male uglavnom svakako vrlo zanimljiv, kao i colibri, colibriju da su dodali neke plastike napred oko motora licio bi na mini harley... ovako mi izgleda kao da fali deo motora 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Sreda u 08:33 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan isto su 17 inca tockovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Sreda u 08:37 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Meni je delovao malo manji od snajpera, a vespe i jesu male uglavnom svakako vrlo zanimljiv, kao i colibri, colibriju da su dodali neke plastike napred oko motora licio bi na mini harley... ovako mi izgleda kao da fali deo motora isto su 17 inca tockovi,planiram da odem i rezervisem ga.Ista je cena kao i peda sniper kristal pa ne mogu da se odlucim koji uzeti od ta dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Sreda u 08:48 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Igor 022 je napisao: isto su 17 inca tockovi,planiram da odem i rezervisem ga.Ista je cena kao i peda sniper kristal pa ne mogu da se odlucim koji uzeti od ta dva Zavisi od potrebe i ukusa ako je za po gradu, Kristal je mnogo elegantniji i bolji su materijali Ako je za van grada i malo offroada, onda ovaj vespa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Sreda u 10:16 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sijamski_Mrmot je napisao: Zavisi od potrebe i ukusa ako je za po gradu, Kristal je mnogo elegantniji i bolji su materijali Ako je za van grada i malo offroada, onda ovaj vespa treba mi za po selu i ponekad do posla da 5 km u jednom pravcu.Ti si video na sajmu jel nije mnogo manji od snipera?Kontam da je malo kraci.U crnoj boji mi je bas lep i zanimljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Sreda u 10:21 (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Igor 022 je napisao: treba mi za po selu i ponekad do posla da 5 km u jednom pravcu.Ti si video na sajmu jel nije mnogo manji od snipera?Kontam da je malo kraci.U crnoj boji mi je bas lep i zanimljiv. Vespic mi se svideo na svoj nacin meni je 90% voznje po gradu pa snajper/kristal bolji izbor ali za po selu (gde garant bude, makar i namerno ) neki offroad.... vespica nisam merio niti gledao dimenzije, "na oko" je delovala nesto kraca/manja od snajpera Promenio Sreda u 10:22 član Sijamski_Mrmot 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Sreda u 10:42 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Vespic mi se svideo na svoj nacin meni je 90% voznje po gradu pa snajper/kristal bolji izbor ali za po selu (gde garant bude, makar i namerno ) neki offroad.... vespica nisam merio niti gledao dimenzije, "na oko" je delovala nesto kraca/manja od snajpera hvala na odgovorima sutra idem da rezervisem crni lesso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Sreda u 10:55 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Igor 022 je napisao: hvala na odgovorima sutra idem da rezervisem crni lesso Cekamo slike nisam video crni ali mislim da ce ti se svideti i ta svetla varijanta koja je bila na sajmu... upadljivo lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Sreda u 11:00 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sijamski_Mrmot je napisao: Cekamo slike nisam video crni ali mislim da ce ti se svideti i ta svetla varijanta koja je bila na sajmu... upadljivo lepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Sreda u 11:02 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan sutra rezervacija a bice u prodaji za 10 tak dana tako su mi rekli u Peda novi sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 7 Napisano Sreda u 11:17 U prolazu, 28 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Igor 022 je napisao: isto su 17 inca tockovi,planiram da odem i rezervisem ga.Ista je cena kao i peda sniper kristal pa ne mogu da se odlucim koji uzeti od ta dva Najbolje znas svoje prioritete, ali po meni i kad bi ja uzimao Kristal definitivno. Koji god da uzmes neces sigurno pogresiti, vrlo cesto idem na pecanje , pa sam i pored toga uzeo snajpera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Sreda u 12:01 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod tockova, da li je neko vec menjao fabricke gume, za kog proizvodjaca i da li je stavljao neko i napred 2.75 gumu i kakav je rezultat? Posto je na kristalu i napred fabricka 2.75 (gledao sam na sajmu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4178 Napisano Sreda u 17:10 Drug član, 2053 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio kum moj (prošla slika) Michelin, kaže drugi motor sad. Nije menjao dimenzije koliko znam.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 16 Napisano Četvrtak u 08:47 U prolazu, 70 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko linkova ima lanac? Mrzi me da brojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 72 Napisano Četvrtak u 09:02 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan 100 linkova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9115 Napisano Četvrtak u 09:39 Ne silazi, 3692 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Igor 022 said: Al kako je lep Da nemam skuter ovo bi išao da uzmem 1/1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 16 Napisano Četvrtak u 09:50 U prolazu, 70 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Tecaub said: 100 linkova Hvala tečuga. Kupio lanac danas mu stavljam zupcanik prednji 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 72 Napisano Četvrtak u 10:31 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, mitjaict je napisao: Hvala tečuga. Kupio lanac danas mu stavljam zupcanik prednji 16 Mnogo 16 zuba napred 15 mu taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 72 Napisano Četvrtak u 10:32 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, mitjaict je napisao: Hvala tečuga. Kupio lanac danas mu stavljam zupcanik prednji 16 100 klikova je za 14/38 15/38 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 72 Napisano Četvrtak u 10:35 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Gordak985 je napisao: Stavio kum moj (prošla slika) Michelin, kaže drugi motor sad. Nije menjao dimenzije koliko znam. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Bogami ja sinoc imah pad, srecom po mene manji, izlete mi bidala sa kolima negledajuci da dolazim, srecom pa nisam isao brzo motor bez ogrebotina 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 16 Napisano Četvrtak u 10:55 U prolazu, 70 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Tecaub said: Mnogo 16 zuba napred 15 mu taman Ma probacu ako ne valja 15 i cao. Nemam neka brda ovde. Ako izvlaci drugom ne diram nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Četvrtak u 11:02 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, mitjaict je napisao: Ma probacu ako ne valja 15 i cao. Nemam neka brda ovde. Ako izvlaci drugom ne diram nista Dobice na top speed ali je to beskorisno, taj motoric sa tim uskim profilom i jos uzim gumama nije ni za tih fabrickih 80-85kmh a kamoli za 90 ili 100kmh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Četvrtak u 11:04 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan kaparisan danas lesso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 58 Napisano Četvrtak u 11:17 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Igor 022 je napisao: kaparisan danas lesso Bravo! Dobro dosao u klub, cekamo prve slike cim stigne @Gordak985 menjaj naziv teme u Peda Sniper, Leso, Kristal... sve je to 80% isto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...