Sijamski_Mrmot 33 Napisano Februar 11 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su mu legle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 72 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Tecaub said: Namnontirane i torbice Kako se provlačiš po saobraćaju sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 49 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, astmario je napisao: Kako se provlačiš po saobraćaju sa ovim? Tek cu da vidim, a i gde bih zurio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 49 Napisano Ponedeljak u 07:56 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih idea sta bih moglo da se doradi jos na motorcetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 8 Napisano Ponedeljak u 19:21 U prolazu, 46 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Tecaub said: Ima li kakvih idea sta bih moglo da se doradi jos na motorcetu Vidi napravi od njega pokretni cirkus Možda neki top? Salim se naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12442 Napisano Utorak u 06:33 Ne silazi, 2928 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da je motor fabrika,nov,nikakvi dodaci.I samo da se voziiim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 72 Napisano Utorak u 07:42 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori nisu budženje a puno znače, barem ko je krupniji od prosečnog azijskog vozača, ja sam progledao sa gore postavljenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 137 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ja sad cunjam po garage i nadjem auspuh od Visar 110 i zadnji lancanik 38 z, ako nekog interesuje i treba dajem ispod nabavne cene 30%. Auspuh iz Grcke stigao 3000 din a lancanik nov trcao 20 km neka bude 1000 din.. Promenio pre 13 sati član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 49 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Bokam je napisao: Kolege ja sad cunjam po garage i nadjem auspuh od Visar 110 i zadnji lancanik 38 z, ako nekog interesuje i treba dajem ispod nabavne cene 30%. Auspuh iz Grcke stigao 3000 din a lancanik nov trcao 20 km neka bude 1000 din.. Promenio pre 13 sati član Tecaub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 49 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie... Baci slike i na grupu mozda nekoga interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 137 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ok poslacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 8 Napisano pre 12 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ok poslacu.Kakav je zvuk sa tim auspuhom? Drugacije nesto od ovoga ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 137 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Drugaciji je lonac, protocniji nego original sto je bio i 5x laksi, moja Visa je dobila bila na ubrzanju primetno. Ja sam iz Vojvodine pa sam i menjao lancanik da bi imao vecu brzinu i mogao da drzim konstantno 85/90. Promenio pre 10 sati član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 33 Napisano pre 10 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bokam je napisao: Drugaciji je lonac, protocniji nego original sto je bio i 5x laksi, moja Visa je dobila bila na ubrzanju primetno. Ja sam iz Vojvodine pa sam i menjao lancanik da bi imao vecu brzinu i mogao da drzim konstantno 85/90. Pitanje je samo pase li auspuh na snajpera kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 137 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je isto sve kao kod Kymca, ja nisam hteo da secem i krivim nosac nego sam stavio maticu kao odstojnik bio. Bilo koji majstor sa aparatom za varenje i flexom to resava za 10 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...