miso p 4 Napisano Sreda u 08:05 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Koke je napisao: https://share.temu.com/0i6Idaz6nVB Kao da je pravljen za Pedu,naručio sam identičan i danas očekujem dostavljača da ga donese.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 22 Napisano Sreda u 10:26 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miso p je napisao: Kao da je pravljen za Pedu,naručio sam identičan i danas očekujem dostavljača da ga donese.. Ocekujemo slike nakon montaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 30 Napisano Sreda u 10:32 U prolazu, 77 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Ocekujemo slike nakon montaze Evo kako je izgledao kod mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 4 Napisano Sreda u 12:48 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tecaub je napisao: Evo kako je izgledao kod mene Sta ti se nije dopalo kod ovog vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 4 Napisano Sreda u 12:51 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Koke je napisao: Sta ti se nije dopalo kod ovog vizira? Sad sam procitao tvoj prethodni post . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miso p 4 Napisano Četvrtak u 17:57 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 1. 2026. at 14:26, Sijamski_Mrmot je napisao: Ocekujemo slike nakon montaze Danas stigao vizir i preuzeo ga komšija pošto sam na putu,elem,posle petnaestog kada se vratim montiram i kačim slike.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 30 Napisano Četvrtak u 18:59 U prolazu, 77 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miso p je napisao: Danas stigao vizir i preuzeo ga komšija pošto sam na putu,elem,posle petnaestog kada se vratim montiram i kačim slike.. Mislim i da ce ti trebati nastavci za retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miso p 4 Napisano Petak u 05:00 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Tecaub je napisao: Mislim i da ce ti trebati nastavci za retrovizor Hvala na sugestiji,verovatno bih došao do zaključka na teži način,tj,kada krenem sa montažom,elem..zamolio bih za informaciju u vezi specifikacija nastavka...dužina ...navoj(M8 ili M10)..obzirom da sam na putu i ne mogu da izmerim a iskoristio bih informaciju da naručim! Promenio Petak u 05:02 član miso p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 30 Napisano Petak u 05:21 U prolazu, 77 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, miso p je napisao: Hvala na sugestiji,verovatno bih došao do zaključka na teži način,tj,kada krenem sa montažom,elem..zamolio bih za informaciju u vezi specifikacija nastavka...dužina ...navoj(M8 ili M10)..obzirom da sam na putu i ne mogu da izmerim a iskoristio bih informaciju da naručim! Navoj spoljnji m10 korak navoja 1.25.unutrasnji isto m10 korak 1.25.desni navoj spoljni tako isto i unutrasnji.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...