DankoZloporubovic 5 Napisano pre 9 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bez njega trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Godinama se nisam učlanio na neki forum, tako da sam se baš prijatno oduševio komunikacijom ovde na forumu, i vraća me u stare dane korišćenja foruma. Dakle, ja sam Danko (Beograd), web developer, sada u potrazi za dobrom auto školom i prvim koracima na motoru u svojoj 36. godini. A čitajući forum čini mi se da sam već i pronašao. Živi bili! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8142 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 6341 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nisi mogao da "ubodeš" Dobrodošao na ove stranice! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13032 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2978 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8332 Napisano pre 6 sati Drug član, 3391 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DankoZloporubovic said: Pozdrav ljudi! Godinama se nisam učlanio na neki forum, tako da sam se baš prijatno oduševio komunikacijom ovde na forumu, i vraća me u stare dane korišćenja foruma. Dakle, ja sam Danko (Beograd), web developer, sada u potrazi za dobrom auto školom i prvim koracima na motoru u svojoj 36. godini. A čitajući forum čini mi se da sam već i pronašao. Živi bili! Ne traži dalje. Auto škola kod @jasminko VIR NBGD, starijeg burazera smo upravo tamo upisali Takođe tvoj kolega po tastaturi, i takođe nikad do sad zainteresovan, i mene je iznenadio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 535 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @DankoZloporubovic Dobrodošao Hajde nešto o sebi u moto smislu - otkud želja, šta bi voleo da kupiš, gde da voziš...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3015 Napisano pre 4 sati Drug član, 970 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti nije bilo dosta 5 zarednih tema "početnica na motoru"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 720 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...