SlobodanR1 3363 Napisano pre 12 sati Drug član, 1085 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vitez Koja je napisao: Moj savet polovna ali samo Miele. Jes da mora 3 da je nosi, al gde je postavis tu ostane. Ja imam polovnu vec 5 godina, ove god joj promenio lager i amortizere i to joj je za narednih 5 godina. Moj komsija ima servis, mogu da ga pitam dal ima neku dobru na prodaju. Nalazi se u Selevcu Ništa teže nisam nosio u životu, kao da ima ugrađene magnete koji je vuku ka zemlji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 300 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SlobodanR1 je napisao: Ništa teže nisam nosio u životu, kao da ima ugrađene magnete koji je vuku ka zemlji Bas vala. Lakse sam uneo krevet i ormar u kucu nego ves masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...