KILEbg 1273 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ljudi... ja sam se zaljubio u ovu mašinu Trazio sam je po oglasima ali nema je nigde (polovna). Para za novu nemam. Ako je neko vozio ovo mače ili ako zna nekoga ko prodaje molim vas svaka informacija je dobro došla. Hvala u napred i još jednom brm brm brmmmm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam relativno skoro uzeo ovaj motor tako da ne mogu da kazem mnogo o njemu ali podledaj ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24662.40 i ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=354&Itemid=38 . Ako si zainteresovan za kupovinu probacu da nadjem broj coveka iz Pirota koji ga je prodavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1989 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo je ovde.Mada ovaj oglas stoji jos od jesenas. Ne znam da li je prodata ili ne. Ja sam isto trazio ovaj motor mesec-dva. Na kraju sam ipak odustao zbog cene. Sto je mnogo,mnogo je ! Za te pare moze da se uzme jaci motor u odlicnom stanju.Jedan bjbiker je kupio skoro ovakvu hondu ( ima i tema o tome negde na forumu). Najbolje njega da pitas za iskustvo. AL' DA JE LEP MOTOR,JES' STVARNO. Srecno ti bilo s kupovinom http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=10986&trazi=1&ur=1&model=62&tip=varadero&m=Honda-Varadero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1273 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan hvala za link!!! svidja se meni i tvoj tdr ali sam nekako vise za 4stroke masinu. kako si ti zadovoljan sa tdr-om? kakav je motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1989 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan sam.To mi je prvi motor u zivotu pa ne mogu da ga uporedjujam s drugima jer nemam iskustva.Tdr je prilicno veliki motor za 125. Varadero je valjda jos veci (vidjao sam samo od 1000 cc). Tdr ide kao blesav. Prilicno dobro ubrzava. Max brzina mu je oko 140! Toliko ga vozio drugar koji mi je doterao motor.Ja bio iza njega kolima.Udoban je skroz a i polozaj sedenja mi se svidja.Vozio sam ga i po blatu i rupama gde peske ne mozes da prodjes. U buducnosti planiram neki bmw f 650,kle,pegaso,freewind ili sl. Zato sam uzeo tdr da se bar naviknem na taj polozaj,visinu a i da vidim kako se to vozi motor.Sto se tice 2T masine, i ja sam prvo bio za 4T ali kazu mi da 125 4T mora da bude trom motor (ali zato i duze traje).Posto tdr planiram da vozim samo ovu sezonu onda mi to nije bilo presudno. A sto se linka tice,taj motor na oglasu ima mnogo ruzan far.Mislim i da taj far nije njegov.On bi trebao da ima drugaciji (lepsi)far. Da li je to nesto budzeno na motoru ili ne ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...