Marko81 1051 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 705 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su se pokazale ove gume? Za sada znam samo da CFMOTO isporucuje nove motocikle sa ovim gumama i da su deo Maxxis grupe. Mogu li se negde kupiti nove u Srbiji? Vidim i nekoliko oglasa ovde gde su ih skidali i prodavali sa novih CFMOTO-a. Da li su bas toliko djubre ili nisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8119 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 6334 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan CST AMBRO koje idu na MT 450 su odlične gume. Bio sam ubedjen da ću ih menjati posle prvog servisa na 100 km ali evo peglam ih već 12500 km i zadnja ima mesa bar do 15K. Uz to više od pola sam prešao natovaren sa 3 kofera i suvozačem. Izgleda da nisu iskopirali samo izgled Scorpion-a već i sastav Za ostale ne znam kakve su. Mnogi ih prodaju sa MT-a jer stavljaju "enduraškije" gume. Tako sam i ja kupio još jedan par koje su prešle 1000 km za 10K din 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5852 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 4375 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan CST gume su sasvim solidna budžet varijanta. Vrednost za novac, kako kažu. Nisu najbolje, ali nisu ni najgore. Vrše poso. Obično idu kao OEM kod jeftinijih istočnjačkih modela skutera i motora. Ugrađuju se i prodaju u ogromnim količinama po Aziji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 858 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Fabričke CTS su došle na CRF300 Rally i bile su odlične na asfaltu i suvom off-u. U blatu nisu ali nisam ni očekivao s obzirom da su 50/50. Ne znam koliko bi trajale, motor je brzo otišao dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...