Jovan Ristic 5891 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 5054 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam teme na forumu i nisam pronašao posebnu temu za V-Strom 1050. Ukoliko sam nekim slučajem prevideo temu, molim nekog od administratora da prebaci ovaj post u odgovarajuću temu. Prosto mi je neverovatno da nema posebne teme za V-Strom 1050. Testirali, detaljno, prešli 1.400 km i sabrali utiske za V-Strom 1050. Ukratko: Odličan agregat Dobro ogibljenje i odličan povratni osećaj Položaj sedenja Elektronski paket Paket standardne opreme Šta bi moglo biti bolje: Sedište - neudobno je Položaj dugmeta za tempomat - palcem desne ruke ne može da se dohvati, treba levom rukom stisnuti dugme ili pomeriti ruku sa gasa. Nije neka stvar, ali me nervira. Na instrument tabli ne piše koja je zadata brzine tempomata Prednji far ne osvetljava put kako treba. Nije jasan snop svetla. Kad se prebaci na dugo situacija je malo bolja Kratak servisni interval Detaljan tekst se nalazi u tekstu: Suzuki V-Strom 1050 - Legenda na ispitu - BJBikers.com BJBIKERS.COM V-Strom 1000 sa oznakom DL1000 napustio je Suzuki fabriku 2002. godine, a 2019. godine dobio je promenu u oznaci u vidu V-Strom 1050 verzije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2751 Napisano pre 10 sati Drug član, 2112 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Posebno Jovanu koji se stvarno trudi i pogadja 90% karakteristike odredjenog motocikla. Svaka cast. Evo ja od 2021. 01.08. sve nekako pratim sta neko napise o V-Stromu 1050XT ali se ne isticem. Sad je na satu proslo 42.000 i radim mali servis nakon 6.000 predjenih km iako u uputstvu pise 12. Sledeci mora kod Joice. Definitivno treba trositi full sinteticko ulje. (ja Katanu) 3 lit. nema trosenja ulja na 6.000. samo je tamno braon. Promenio oreginal lanac na 38.000, bas je zaribavao. Nisam primetio da sam negde zaostao, ni za kim. Vuce lepo. Na auto putu na 150 potrosnja oko 6,5 l. Vizir odradjuje dobro. I zastita za ruke se za sado dobro pokazala i prilikom udesa sa automobilom. Jedino se fuzaqster pretvorio u violinskim kljuc posle kontakta sa nesrecnim psom na AP kod Kumanova. Ja vozim stalno u agresinnijem modu. Probao jednom na kopovima u Lazarevcu u 1 modu i nije bilo lose samo bas spor odaziv na gasu. Ne fermam kisne uslove a trbalo bi. Verujem motoru i gumama. Na voznji po regionalnim putevima vise volim da sam 2-3 i tu je najbolja kontrola i povlacenje i najmanja potrosnja do 3,7l (standard 4,3l). Nema ehtremno velike razlike kad se natovarimm (ona + sve sto stane) Kocenje je veoma dobro, veoma dobro. I kad si prazan i kad sam natovaren. Nije me prodalo u par situacija. Djole zna. Ali bilo je i sa moje strane nesmotrenosti. Dobro je kad nisi bas nizak a u mestu manevrises. Plastika je tako skupa da za istu mozes kupiti novi motor. Udobnost: ja sam vec navikao (inace presao sa fazera zbog iste gDje) a druga polovina koristi podmetac za duze od 1.000 km na dan. Vidi foto. Bude malo tvrdo ali svremena na vreme smaknes guzu levo ili desno. Nista preterano vidis i druge kad pocinju da rade gimnastiku u punoj brzini. Gvozdene guze. Najbolja potrosnja na auto putu je pri brzini od 110 km/h 4,9l. I najmanja potrosnja guma je na istoj brzini. Japanske gume su sranje, brzo se deformisu. Anakee 3 traju vec 26.000. uz male deformacije ali jos uvek duboku saru. Taj tempomat je tako sranje da ga ni Filip Visnjic ne bi opevao. Nema trnjenja prstiju, barem kod mene. Vobling se pojavljuje na nizim brzinama (manje od 80 kad pustis ruke). Sto nije strasno. Ruke na volan. Nakon malo jaceg off rouda ili makadama obavezno proveriti zice i navrtke. Ja izgubih 4 navrtke i udjoh u bedak koji je naravno resio Djunta. Nije lose proveriti zice svremena na vreme. Veoma zadovoljan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...